View Full Version : سوال: مشکل ارور Microsoft JScript runtime error: Object expected
dontspeak
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 00:25 صبح
سلام دوستان. واقعا موندم این ارور رو چکارش کنم. کلی سرچ کردم ولی به جوابم نرسیدم. خیلی جالبه وقتی از کنترل لاگین یا ادیتور telerik استفاده میکنم این ارور رو میده. وقتی با کنترل لاگین ورود میکنم این ارور رو میده و یا وقتی imageManager ادیتور تلریک رو استفاده می کنم این ارور رو میده. من قبلا این ارور رو نداشتم. اما یک دفعه دو هفته پیش شروع کرد به دادن این ارورها. پروژه های قبلیم خوب جواب می دادن اما جدیدا ارور میدادن. آخرش مجبور شدم یکی از پروژه های تستی قبلمو پاک کنم و پروژه کاری خودمو روی اون جلو ببرم. امروزم ویندوزو عوض کردم چون گفتم شاید مشکل از ویژوال استودیو باشه ولی ظاهرا نیست. الان حتی نمی تونم سر پروژه های قبلی بازم این کارو تکرار کنم. هیچ چیز خاصی هم روی فرمم ندارم. حتی یه پروژه خالی هم درست کردم که web.config اون خالی باشه ولی بازم درست نشد.
یه پروژه دادرم که باید سریع تحویلش بدم ولی لنگ اینم
dontspeak
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 10:07 صبح
آقا یه چیز مسخره دیگه که داره اتفاق میفته اینه که یه منوی آبشاری css3 که تا دیروز خوب کار میکرد حالا وقتی باز میشه اون کشوش میره زیر بقیه کنترلها . مثلا میره زیر یه textbox دیگه واقعا خسته ام کرده.
amirjalili
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 10:56 صبح
ایمیل بزن به Telerik تا دقیقا راهنماییت کنن.
dontspeak
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 22:00 عصر
امیرجان دمت گرم که حداقل این جوابو دادی :دی
مشکلمو حل کردم. جوابشو اینجا می نویسم تا بقیه هم اگه به این مشکل برخوردن به جوابشون برسن چون من 3-4 تاپیک دیدم که دقیقا همین سوال بود و به فارسی هیچ جوابی براش پیدا نکردم.
مشکلم این بود با اینکه ویندوز و ویژوال استودیو رو دوباره نصب کردم بازم مشکلم پابرجا بود. فکر کردم مشکل باید از ویژوال استودیو یا ویندوز باشه. ویژوال که احتمالش کم بود چون قبلا این دی وی دی رو چند بار نصب کرده بودم واسه همین شکم به ویندوز رفتم ولی من رفتم هم یه ویندوز و هم یه ویژوال استودیو دیگه خریدم. نظرم اینه که مشکل از iis ویندوز بود. خلاصه دوتاشو عوض کردم و مشکلم حل شد. امیدوارم این اعصاب خوردی که من کشیدم دیگر دوستانی که این تاپیک رو خوندند دیگه نداشته باشند
زکات علم انتشار اوست
elenar
سه شنبه 05 مهر 1390, 10:33 صبح
والله چه عرض کنم ... خیلی دردسر داره عوض کردن همه چیز... منم توی یه ده کوره گیر افتادم ... ای بابا!
apachi2007
یک شنبه 17 مهر 1390, 09:52 صبح
دوستان این راه رو هم امتحان کنید: احتمالا تاریخ سیستم شما درست نیست تاریخ رو بروز کنید و بعد vs رو یکبار ببندید و باز کنید. احتمالا درست میشه :چشمک:
اگه درست شد تشکر یادتون نره!
exlord
یک شنبه 17 مهر 1390, 10:15 صبح
این اررور مربوط به javascript میشه و هیچ ربطی به ویندوز یا ویژوال نداره ...
شما پروژتو تو firefox اجرا کن و هز منوی tools->web developer->error console ببین چه اررروری مده ... اگه شانس داشته باشی پیدا میکنی وگرنه اسکریپتی که اجرا میکنی فقط در ie اررور داره و کار سختر میشه ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.