PDA

View Full Version : نظر در مورد طراحی

hamidre13
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 08:51 صبح
سلام دوستان
من این سایت رو طراحی کردم می خواستم نظرتون رو بدونم.
لطفا تا میتونید انتقاد کنید!
hhpqs (http://www.hhpqs.com/)

hakan648
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 13:00 عصر
سلام
جلوه mouseover لینک های سمت چپ از لحاظ استفاده از css Position خوب بود ولی از لحاظ خود گرافیک بکار برده شده خوب نبود . شما فقط عکس اولی رو چرخش داده بودید و کار خاصی انجام نداده بودید .
سایت هم بدون فیل.تر شکن باز نشده . فکر کنم سرورتون با سرور ایران خیلی دوست نباشه .
شما از سه div تو در تو با ID های all,bg,content استفاده کردید ولی دلیل کارتون رو متوجه نشدم . چون در div های هر سطح چیزی وجد نداشت و شما بیهوده چند سطح ایجاد کرده بودید.
سایز لوگو 8 کیلوبایت - خوب بود ولی ظاهر ساده ای داشت . استفاده از تصویر بک گراند برای ID = bg کار بیهوده ای بود چون هیچ جلوه ای به صفحه نداده . بجاش از background-color : blue; استفاده کنید .
اطلاعات کپی رایت کلا بهم ریخته بودند . فونت استفاده شده تون مناسب نبود و سایز اون هم کوچیک بود . برای لینکتون هم میتونید زیر خط رو حذف کنید .
در کل استفادت از div ظاهرا خوب بود ولی صفحت خیلی خام بود . سعی کن سایت های زیادی رو ببینی و از بعد یک قالب حرفه ای طراحی کن .
لازمه این هم فقط کار است!!
برای شروع اگه دوست داشتی از سایت من (http://developerteam.tk/)شروع کن . سعی کن به کپی رایت و نوع استایل لینک ایمیلم رو یاد بیگری . لینک های سبز سمت چپ صفحه رو هم ببین که جلوه mouseover رو با چه استایلی طراحی کردم . البته من هم اشکالاتی در طراحی دارم و البته کارم طراحی نیست ولی بررسی همین مواردی که گفتم میتونه خیلی رو کیفیت وظاهر سایتت کمک کنه . تغییرش دادی بگو بازم بررسیش کنیم .
موفق باشید ...

hamidre13
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 19:27 عصر
دليل استفاده از سه تا ديو اولا اين بود كه ميخواستم به صفحه بك گراند بدم و صفحم رو وسط قرار بدم در وأقع فقط واسه سي اس إس اين كارو كردم!
اون قسمت كپي رايت هم هنوز نوشته نشده واسه همين به نظرتون ناقص هست!خيلي ممنون كه اشكالات رو گفتين.
بقيه دوستان خواهشا شما هم نظرتون رو بگيد

Keramatifar
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 22:54 عصر
متاسفانه سایتتون باز نمیشه

Saber Mogaddas
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 15:55 عصر
متاسفانه سایتتون باز نمیشه