View Full Version : کیس مناسب برای سرور کافی نت؟
sajad_3dmax
چهارشنبه 16 شهریور 1390, 16:08 عصر
با عرض سلام
لطفا برام مشخصات یک کیس مناسب برای کافی نت را بنویسید.
لطفا هرچی به ذهنتون میرسه بنویسید.اگه قطعه خاصی رو میخواید معرفی کنید علتش رو هم بیزحمت ذکر کنید. با تشکر
Mask
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 13:39 عصر
با سلام
به نظر من برا کافینت یه :
cpu :I3
ram:4g
hdd:500 بسه
main:حتما Asus بردار.مدلشم زیاد فرق نداره.فقط I3 ساپورت باشه.
vga:1g بسه
کیس : سلیقه یه
و بقیه متعلقات
khalil-s
جمعه 18 شهریور 1390, 14:22 عصر
به نظر من نباید فقط به متعلقات داخل کیس سرور تمرکز کنی بلکه باید برای تجهیزات شبکه و پلن آنها اهمیت ویژه ای قائل بشی
مثلاً کارت شبکه سرور شما بهتره با سرعت 1G به سوئیچی که پورت 1G داشته باشه متصل باشه و البته توسط کابل Cat6 به همراه کانکتر های مربوطه که تمام اینها وابسته به پلن شبکه شما داره
در مورد سرور باید این مسئله رو هم در نظر داشته باشی که احتمالاً 16 ساعت در روز باید سرور روشن باشه که برای این مسئله از یک پاور خوب باید استفاده کنی و همچنین سیستم خنک کننده داخل کیس مناسب
sajad_3dmax
جمعه 18 شهریور 1390, 17:54 عصر
فقط کارت شبکه سرور رو 1Gb بگیرم؟بقیه رو نه؟
اگه بخوام از wireless استفاده کنم افت سرعت خواهم داشت یا مشکلات دیگه؟چون در صورت جابجایی کابلی وجود مدارد که بلا استفاده گردد
khalil-s
شنبه 19 شهریور 1390, 16:03 عصر
فقط کارت شبکه سرور رو 1Gb بگیرم؟بقیه رو نه؟
اگه بخوام از wireless استفاده کنم افت سرعت خواهم داشت یا مشکلات دیگه؟چون در صورت جابجایی کابلی وجود مدارد که بلا استفاده گردد
به نظر من در حد یک کافی نت فقط برای سرور اصلی یک خط 1G در نظر بگیری کافیه و مقرون به صرفه است البته سوئیچ و کانکشن ها و کابل Cat6 مربوطه هم بدنبالش فراموش نشه
ولی می تونی همه کابل ها رو از Cat6 استفاده کنی بدلیل کیفیت و نویز کمتر و .....
در مورد وایرلس هم باید بگم اگه خواستی استفاده کنی حتمی از سری N استفاده کن چون سرعت 150M داره و تقریباً 3 برابر سرعت سری های قبلی جواب میدن البته هم کارت شبکه نودها و هم اکسس پوینت باید سری N باشن
ولی به نظر من اصل شبکه رو باید با سیستم کابلی طراحی کنی و فقط برای چندتا نود یا لپ تاپ های مشتریان یا موبایل ها از وایرلس استفاده کن
sajad_3dmax
شنبه 19 شهریور 1390, 22:23 عصر
ولی به نظر من اصل شبکه رو باید با سیستم کابلی طراحی کنی و فقط برای چندتا نود یا لپ تاپ های مشتریان یا موبایل ها از وایرلس استفاده کن
برای اینکار مودم رو باید wireLess بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
Mask
دوشنبه 21 شهریور 1390, 13:34 عصر
خیر مودم رو وایرلس نگیرید.
مودم معمولی+یه اکسس پوینت سری N
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.