PDA

View Full Version : گزارشی می خواهم که شناسه افرادی را بدهد که تمام ارجحیتهای آن مثلا یک است در جدول وضعیت؟

sara.it2000
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 08:19 صبح
با سلام
من یک جدول وضعیت دارم که شامل چند فیلد است ازجمله فیلد شناسه وضعیت و شناسه فرد و ارجحیت و ...
که در این جدول هر فردی می تواند چندین ارجحیت داشته باشد مثلا

شناسه وضعیت شناسه فرد ارجحیت ....
1 1 1
2 2 3
3 2 1
4 1 1

حالا یک گزارش می خواهم که شناسه افرادی را بدهد که تمام ارجحیتهای آن مثلا یک است . و چون من می خواهم این گزارش را در برنامه دیگه فراخوانی کنم ترجیحا به شکل یک جدول یا ویو باشد تا پروسیجر .چون فقط جدول و ویو را میتونم تو برنامه ی که کار می کنم فراخوانی کنم . و چیز ی که در این جدول نمایان است اینکه شناسه افراد و ارجحیتها نامرتب وارد جدول شده اند. حالا اگر فقط با پروسیجر میشود ممنون میشم اون هم بگید.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال دیگه ی که داشتم اینکه تو کرسر می شه از حلقه استفاده کرد؟

sara.it2000
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 21:14 عصر
کسی نیست جواب سوالم را بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
خودم بنظرم میاد از کرسز بشه اما نمی دونم چرا هرچی مینویسم خروجیش درست در نمی یاد
به نظرم شاید بشه از common table expressions استفاده کرد . مثلا برای هر شناسه فرد یک جدول در نظر بگیرد بعد بیاد ارجحیتهایش را چک کند .البته چون اس کیو الم الان خراب شده نمی تونم تست کنم
ممنون میشم هرچی سریعتر راهنماییم کنید. البته صحیحتر این است که بگم به دادم برسید تا شنبه باید جواب گزارش را به رئیسم بدهم.

یوسف زالی
جمعه 18 شهریور 1390, 00:25 صبح
سلام دوست عزیز.
برای اینکه بتونی تست کنی که آیا تمام ردیف های یک نفر یک هست از روش برعکس استفاده کن:
آیا ردیفی داره که یک نیست؟
select * from PersonList
where PersonID not in
(
select Distinct PersonID
from PersonList
where PeriorityID <> 1
)
X
برای سوال کرسر هم بله.
معمولا در کرسر از حلقه استفاده می کنن.
موفق باشی.