View Full Version : پیغام گیر با TAPIEX
behzad_vb.net
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 11:27 صبح
سلام به همه استادان عزیز من میخوام با TAPIEX وقتی کسی زنگ میزنه بعد 2 ثانیه تلفن جواب بده و یک پیغامی را براش پخش کنه چطور باید این کارو بکنم
akbarg64
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 15:41 عصر
این هم سورس کار با TAPIEX .موفق باشید
behzad_vb.net
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 19:49 عصر
خیلی خیلی خیلی ممنون کاش میشد 1000 بار تشکر کنم وقعا اگه اینا کار کنه عالیه میگم TAIPEX مودم خاصی نمیخواد با تمام مودمها سازگاری داره و قوی درسته
akbarg64
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 20:01 عصر
سلام.قابلی نداره.والا منکه نتونستم استفاده کنم.چون مودمشو پیدا نکردم.البته یکی از دوستان قراره ازش بخرم و هنوز فرصت نکردم .بعد از اینکه خریدم اگه کار کرد خودم یه نمونه کامل مزارم توی سایت.چون اصلا توی این موضوع نمونه کاملی نیست.شما فکر کنم مودم مناسب تهیه کنید.موفق باشید
behzad_vb.net
پنج شنبه 17 شهریور 1390, 20:19 عصر
عجب دمت گرم فکر کردم میشه
behzad_vb.net
جمعه 18 شهریور 1390, 17:37 عصر
راه بهتری نیست برای این کار کامپوننت دیگه
behzad_vb.net
دوشنبه 21 شهریور 1390, 14:59 عصر
بچها کمک کنید خیلی مهمه
behzad_vb.net
دوشنبه 21 شهریور 1390, 17:34 عصر
یعنی کسی نمیدونه چطور میشه پیغام گیر گذاشت
__________________________________________________ __
ارسال اس ام اس تبلیغاتی به سراسر ایران و دنیا با منطقه وخیابان انتخابی شما:متعجب:
اعطای نمایندگی پر سود کشور در سراسر ایران
شرکت فناوران گستر نمایندگی فعال پنل اس ام اس میپذیرد
09368784773
http://www.persian-market.net (http://www.persian-market.net/)
setroyd
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 00:26 صبح
دوست عزیز وقتی مودم ساپورت نکنه انتظار نداشته باش بشه مگر اینکه مودمی که ساپورت کنه خریداری کن .
Black_Strom
شنبه 26 شهریور 1390, 20:15 عصر
سلام دوست عزیز
من چند سال پیش چنین نرم افزاری را با وی بی 6 ساختم که هم امکان ارسال پیام هم دریافت صدا و ذخیره هم اهنگ انتظار هم اگر مودم قابلیت caller id داشته باشه و ... را داشت اگر با دیتابیش هم وصلش کنی که دیگه واسه هر کسی که زنگ میزنه می تونی کلی کار انجام بدی که من این کارم کردم ئاسه یه شرکت تبلیغاتی نرم افزاری اما شرمنده کلی کار برد خواستی خبرم کن تو سایتم .
البته راجع به tapi که تا دلتون بخواد کد و نمونه هست من تعجبم از اینه که چرا هنوز راهی پیدا نکردید واسش
در مورد مودم بهترین مودم zoltrix 3 چیپ گارانتی ایران کیش بود که هنوز که هنوزه دارمش و حرف نداره
مودم هایی تهیه کنید که هم از voip پشتیانی کنه هم از calle ID ترجیحا مارک usa .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.