ورود

View Full Version : بهترین شیوه برای چاپ بیش از 1000 عکس در سایز های متفاوت به همراه نام آنها؟

parsidev
جمعه 18 شهریور 1390, 14:54 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم ببینم بهترین شیوه برای چاپ متوالی تعداد زیادی تصویر به همراه متن توضیحی چیست..؟
برای اینکه درک بهتر می توان فرض کرد می خواهیم تصاویر موجود در یک دایرکتوری که بیش از 1000 یا چند هزار می باشد و هر کدام سایز متفاوتی دارند را به همراه نام و مسیر هر فایل به صورت متوالی چاپ کنیم؟برای این کار چه پیشنهادی دارید؟

در نظر داشته باشید که (به نظر من) استفاده از شئی TPrinter برای این منظور به چند علت مناسب نیست:

1- با توجه به اینکه مستقیما اطلاعات توسط این شئی به چاپگر ارسال میشود ممکن است در صفحات زیاد با توجه به سیستمی که برنامه در آن اجرا می شود ، باعث هنگ سیستم شود.(نظر شما چیه؟)
2- این شئی دارای قابلیت پیش نمایش قبل از چاپ نیست.(درسته؟)
3- کنترل این شئی نسب به ابزار های گزارش سازی سخت تر است.

خوب دوستان گرامی ممنون خواهم شد پیشنهادتون رو برای شیوه اجرای این کار بفرمایید... اگر ابزار گزارش سازی که بتوان با آن این عمل را انجام داد نیز سراغ دارید لطفا بفرمایید.
از همه دوستانی که وقت گرانبهاشونو صرف خواندن و پاسخ دادن می کنن،کمال تشکر رو دارم..

Felony
جمعه 18 شهریور 1390, 19:16 عصر
میتونید همون کلاس TPrinter رو تو یک Thread جداگانه پیدا کنید و فایل ها رو بهش بدید تا پرینت بگیره ، برای پیش نمایش هم میتونید از کامپوننت TImgae استفاده کنی ، البته توسط همون TImage هم میتونی پرینت بگیری .

parsidev
جمعه 18 شهریور 1390, 20:26 عصر
سلام جناب تاجیک
از راهنماییتون ممنونم اما میشه بیشتر راهنمایی کنید؟و اگر ممکنه ارجاعاتی ارائه کنید تا بیشتر به من کمک کنه ... تقریبا میشه گفت با Thread آشنایی ندارم.
ضمن اینکه آیا این مورد مشکلاتی که گفتم رو نخواهد داشت؟چون تصاویر تعدادشون خیلی زیاد و سایزهاشون بسیار متنوع می باشد..
با سپاس

parsidev
شنبه 19 شهریور 1390, 00:07 صبح
پیشنهاد دیگه ای نیست؟

Felony
شنبه 19 شهریور 1390, 06:52 صبح
سلام جناب تاجیک
از راهنماییتون ممنونم اما میشه بیشتر راهنمایی کنید؟و اگر ممکنه ارجاعاتی ارائه کنید تا بیشتر به من کمک کنه ... تقریبا میشه گفت با Thread آشنایی ندارم.
ضمن اینکه آیا این مورد مشکلاتی که گفتم رو نخواهد داشت؟چون تصاویر تعدادشون خیلی زیاد و سایزهاشون بسیار متنوع می باشد..
با سپاس
در بخش مقالات آموزشی هایی برای کار با کلاس TThread وجود داره که میتونه برای شروع مفید باشه ، اون مشکلاتی هم که گفتید پیش نمیاد ( اگر Thread هاتون درست پیاده بشن ) .