View Full Version : تغییر اندازه فروم با کشیدن موس
1072300
جمعه 18 شهریور 1390, 23:54 عصر
سلام
خاصیت BorderStyle فروم را bsNone قرار داده ام اما می خواهم با موس از کناره های فروم اندازه پنجره قابل تغییر باشد. آیا راه حلی وجود دارد.
متشکرم.
M_Maskout
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 11:03 صبح
سلام
من یه برنامه برای عکس برداری از مانیتور نوشتم که توی اون از امکانی شبیه به مورد سؤال شما استفاده کردم.
اون رو برای شما ضمیمه میکنم.
75329
تو این برنامه فقط کافیه باکس قرمز رنگ رو در جای مناسب قرار بدین و اندازهی اون رو به دلخواه (و با موس) تغییر بدین و دکمه "عکسبرداری" رو بزنید.
فکر میکنم ایده بکار رفته تو برنامه برای شما جالب باشه.
موفق باشید
1072300
دوشنبه 28 شهریور 1390, 23:36 عصر
سلام
از وقتی که به مشکل بنده اختصاص داده اید سپاسگزارم اما فعلا این مشگل را نمی توانم حل کنم برنامه ام هیچ نوع حاشیه ای ندارد اما دوست دارم کاربر بتواند سایز پنچره برنامه را با موس تغییر بدهد اگر شما و بقیه دوستان راهی به ذهنتان می رسد خوشحال می شوم مطرح کنید.
متشکرم
M_Maskout
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:46 عصر
سلام
برنامه ام هیچ نوع حاشیه ای ندارد اما دوست دارم کاربر بتواند سایز پنچره برنامه را با موس تغییر بدهد
سلام
دوست عزیز؛ برنامهای که بنده در اینجا قرار دادم تا حدود زیادی همین کاری که شما میخواهید انجام بدین رو، پوشش میده. بنده هم به این موضوع اشاره کردم که شما میتونید از ایده بکار رفته توی اون استفاده کنید.
کاری که من انجام دادم گذاشتن یه Shape در کوشه سمت راست و پایین کادر قرمز رنگ است که در صورتیکه کاربر موس رو روی اون قرار بده و کلیک کنه میتونه اندازهی کادر رو تغییر بده.
شما میتونید از یه Image بدون تصویر به جای Shape استفاده کنید. و با همون روش استفاده شده در برنامهی فوق، به کاربر امکان تغییر اندازه فرم رو بدین. حتی با همین روش میتونید برای تمام دور تا دور فرم این امکان رو ایجاد کنید.
موفق باشید
SAASTN
سه شنبه 29 شهریور 1390, 19:24 عصر
اگه تنها حذف Titlebar کفایت می کنه و وجود حاشیه ها مشکلی نداره:
http://delphi.about.com/od/adptips2006/qt/bsnone_resize.htm
اما اگه لازمه که در اطراف فرم چیزی دیده نشه:
zahra_no
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 16:09 عصر
اگه تنها حذف Titlebar کفایت می کنه و وجود حاشیه ها مشکلی نداره:
http://delphi.about.com/od/adptips2006/qt/bsnone_resize.htm
اما اگه لازمه که در اطراف فرم چیزی دیده نشه:
ممنون از لطف شما دوست عزیز
اما آیا میشه بدون داشتن border این کار را (عکس) هم با فرم انجام داد؟؟
100626
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.