View Full Version : این بازی برای ساختن فایل exe ارور میده!
saeid.memfis
شنبه 19 شهریور 1390, 20:18 عصر
سلام دوستان.این یک بازی رنگ آمیزی شبیه همین کتاب های نقاشی بچه هاست.که از یک سایت خارجی دانلود کردم.همه چیزش درسته فقط وقتی میخوام exe کنم ارور میده که به کل متوجه نمیشم.کسی از دوستان می تونه راهتمایی کنه
برنامه رو می زارم برای دانلود.
محسن واژدی
یک شنبه 20 شهریور 1390, 00:15 صبح
سلام
چون کامپوننت ها و پروژه اصلی هر کدام در یک پروژه جداگانه قرار دارند از کمپایل برنامه جلوگیری میشود، برای رفع خدا بایستی هر دو کامپوننت ctlPencil و ctlTool را به پروژه اضافه کنید
موفق باشید
saeid.memfis
یک شنبه 20 شهریور 1390, 01:01 صبح
سلام
چون کامپوننت ها و پروژه اصلی هر کدام در یک پروژه جداگانه قرار دارند از کمپایل برنامه جلوگیری میشود، برای رفع خدا بایستی هر دو کامپوننت ctlPencil و ctlTool را به پروژه اضافه کنید
موفق باشید
ممنون.ولی من هر کار کردم نتونستم..کلا سر ناسازگاری دازه.شما میتونی منو راهنمایی کنی.؟وقتی می خوام اصافه کنم میکه این کامپوننت قابل رجیستر نیست
محسن واژدی
یک شنبه 20 شهریور 1390, 01:37 صبح
فکر نکنم مشکلی داشته باشه، کافیه فایل Coloring.vbp را باز کنید و دو کنترل ctlPencil و ctlToolرا به فرم Project بکشید،
موفق باشید
saeid.memfis
یک شنبه 20 شهریور 1390, 23:59 عصر
فکر نکنم مشکلی داشته باشه، کافیه فایل Coloring.vbp را باز کنید و دو کنترل ctlPencil و ctlToolرا به فرم Project بکشید،
موفق باشید
بازم نمیشه..شما می تونی exe کنی به من بدی؟؟ بعد هم بگی چه کار کردی کاملا..کارم گیره
محسن واژدی
دوشنبه 21 شهریور 1390, 09:41 صبح
برنامه کامپایل شده را از ضمیمه دانلود کنید
موفق باشید
saeid.memfis
دوشنبه 21 شهریور 1390, 19:41 عصر
برنامه کامپایل شده را از ضمیمه دانلود کنید
موفق باشید
آقا واقعا ممنون..خیلی لطف کردی..ولی من که نفهمیدم چه کار کردی درست شد..در هر حال من یکم میخوام رو سورسش تغییر بدم..اگه بازم مشکل داشتم مزاحم میشم..
یه دنیا ممنون
محسن واژدی
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 14:28 عصر
من که نفهمیدم چه کار کردی درست شد
چون برنامه با کنترل ها دسته بندی شده بود، قابل کمپایل نبود، برای همین وقتی کنترل ها را به پروژه ی اصلی مننقل کنیم مشکل برطرف میشود
موفق باشید
MIDOSE
چهارشنبه 06 مهر 1390, 17:00 عصر
برادر خدا نه خطا!
محسن واژدی
چهارشنبه 06 مهر 1390, 18:52 عصر
برادر خدا نه خطا!
؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.