View Full Version : نرم افزار آزاد یا نرم افزار پیام نور
hossein71
یک شنبه 20 شهریور 1390, 08:08 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز
دانشگاه آزاد دماوند مهندسی کامپیوتر-نرم افزار و دانشگاه پیام نور واحد لواسانات هم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار قبول شدم.میخواستم ازتون مشورت بگیرم که کدوم رو برم بهتره.
hossein71
دوشنبه 21 شهریور 1390, 08:38 صبح
یعنی واقعا کسی نیست بتونه به من کمک کنه؟
amirjalili
دوشنبه 21 شهریور 1390, 09:11 صبح
نمیدونم کارشناسی هستی یا ارشد اما آزاد و پیام نور واسه این جاهایی که نوشتی خیلی فرقی نمیکنه به جز اینکه خوب در آزاد کلاس حضوری منظم تر برگزار میشه و بالاخره میتونی از استاد ها استفاده کنی.
اما اگه لیسانس هستی باید بگم همیشه این حسرت تو ذهنم بوده که چرا به جای صرف وقت و هزینه هنگفت تو ایران برای دانشگاه هایی مثل آزاد و اون همه کنکور خوندن نرفتم کشور های دیگه درس بخونم چون هم به نسبت پولی که میدی میتونی تو بهترین دانشگاه های دنیا درس بخونی ضمن اینکه دیگه زبانت خوب میشه و وارد دنیایی میشی که بهش میگن دهکده جهانی که ما به دلایل سیاسی اصلا توش نیستیم و بعد برای ارشد و ... هم راحتی.
فی الحال به نظر من بیا برو لواسون حالشو ببر چون چندان تفاوتی نیست و استاد های دماوند هم که از آکسفورد نیومدن که بخوای ازشون استفاده علمی کنی
hossein71
دوشنبه 21 شهریور 1390, 09:23 صبح
دوست عزیز برای کارشناسی
csharpprogramer88
دوشنبه 21 شهریور 1390, 09:43 صبح
سلام
به نظر من دنبال پیام نور نرو ، تا حالا از هرکی شنیدم از پیام نور تو رشته مهندسی کامپیوتر راضی نبود . الیته اگر خودت میتونی درس بخونی خوبه
اگه هزینه ئاست مهم نیست به نظر من آزاد بهتره چون کلاس میری میتونی چیز یاد بگیری تازه بچه ها هم اگر پایه باشن میتونی یه گروه (مثلا برنامه نویسی) تشکیل بدی
amirjalili
سه شنبه 22 شهریور 1390, 13:40 عصر
برادر من اگه کارشناسی هستی بیا و بی خیال درس خوندن تو ایران بشو..
اگه بی خیال نشدی لطفا این نصیحت من رو تا 5-6 سال دیگه یادت باشه تا یه روزی یاد این حرف من بیفتی.
این صرفا تجربه من نیست. تجربه اکثر دوستان 28 سال به بالا هست.
موفق باشی
mammad_asir
سه شنبه 22 شهریور 1390, 15:21 عصر
به نظر من هر کجا بهت نزدیک تره بهتره یا هر کجا برای درس خوندن راحت تری بهتره . چون تو این رشته بیشتر به خودت ربط داره تا کار یاد بگیری مطمئن باش همین حرف رئ بارها از اساتید تو دانشگاه میشنوی !!!!
تو پیام نور وقتت آزاد تره و اگه خودت بخوای میتونی بهتر کار کنی . بازم چون انتخاب بین این دو فرق چندانی نداره و نوع مدرک هم که دیگه ملاک نیست از این لحاظ تقریبا خیالت راحت باشه و بیشتر به راحتی خودت فکر کن .
Galawij
سه شنبه 22 شهریور 1390, 16:37 عصر
سلام،
این دو موردی که شما برای انتخاب دارید، از لحاظ علمی خیلی فرقی با هم ندارند.(به عقیده من فقط دانشگاهای روزانه و شاید شبانه ارزش علمی داشته باشند).به همین خاطر پیشنهاد می کنم پولتون را حرام نکنید و به جای اینکه امیدی به این دانشگاه ها داشته باشید کمر همت ببندید و به خودتون اتکا کنید و با تقویت زبان خارجه و مطالعه منابع اصلی بار علمی و تخصص خودتون را افزایش بدید.
دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن تو این دوره و زمونه و با این اوضاع و احوال یک کار واجب شده، اونم نه تا حد کارشناسی، همه به فکر دکتری گرفتند!
این به هدف شما از درس خوندن برمی گرده، اینکه صرفاً برای مدرک گرفتن دانشگاه می رید(پس چرا یک پولی هنگفتی هم بدیم، همان پیام نور هم نیاز ما را برآورده می کنه)،و یا اینکه دنبال علم و دانش هستید، که باور کنید همه چیز به خود شما برمی گرده و اینکه تجربه ای که در کار عملی به دست می آید، هیچوقت سر کلاس درس یاد داده نمی شه.
من در بین همکارام فارغ التحصیل پیام نور یک منطقه محروم دارم و فارغ التحصیل صنعتی اصفهان داریم، این کجا و آن کجا؟؟!!
در هر صورت برایتان آرزوی موفقیت و سرافرازی دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.