View Full Version : ارتباط Sql server 2000با vb6
sahmadkhani
یک شنبه 20 شهریور 1390, 18:13 عصر
سلام
من می خوام برنامه ای با زبان ویزوال بیسیک بنویسم تا این چند نفربتوند از این بر نامه د رمکان های متفاوت استفاده بکنند. این برنامه باید بصورت شبکه ای باشه به من گفتن باید در sql server 2000 باشه تا چند نفر بتونند این جداول رو ویرایش بکنند من موندم چه طوری این ارتباط رو ایجاد بکنم خواهش میکنم کمکم کنید خیلی فوریه
sina_20066
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 05:13 صبح
با سلام دوست عزیز
خیلی اتفاقی با تاپیک شما برخورد کردم و اولین نفری نیستین که این مشکل رو داری...
شبکه ای که قرار هست دیتابیس روش فعالیت کنه چی هست ؟؟
یه شبکه داخلی کوچک (LAN)
یا اینکه روی یک هاست در اینترنت !!!؟!؟
اگر روی هاست هست که بحثش مفصل هست !! و در حوصله حقیر نمی گنجه !! و اگر روی یک شبکه کوچک هست من با مثال میگم که متوجه بشی
مثلا سیستم شخصی شما دیتابیس سرور هست ... و یک سیستم دیگه قراره کلاینت باشه و از طریق برنامه ای که شما می نویسی به دیتابیس روی سیستم شخصی شما وصل بشه و اطلاعات رو ثبت یا ویرایش کنه !!!
1- نرم افزار SQL SERVER 2000 رو روی هر دو سیستم نصب می کنی
2- VB رو باز میکنی و یک ADODC روی فرم میاری ( امیدوارم بدونی این یعنی چی !!! :(( )
3- مشخصه Connection String رو اینطور مقدار میدی
الف) دکمه Build رو میزنی
ب) Microsoft OLE Provider For SQL Server رو انتخاب میکنی
ج)اینجا مهم ترین قسمته : در اولین کادر که Select server name هست و به شکل یک Combo هست کلمه (LOCAL) رو تایپ میکنی ...
به این معنی که قرار نیست دیتابیس شما از روی کامپیوتر دیگه ای لود بشه و روی همین سیستم هست ... البته به جای (LOCAL) می تونی اسم کامپیوتر شخصی خودت یعنی همونی که دیتابیس روش هست رو تایپ کنی ...
مثلا : C1
که به دلایلی کار اشتباهی هست !!!
خوب در کادر پایینی هم فقط کافیه دیتابیس رو انتخاب کنی ... بقیشو دیگه نباید بگم ولی میگم !!! :D اگه پسورد گذاشتی رو دیتابیس که وارد میکنی در کادر بالا ...
اگه نه که حتماً قبلش گزینه Use Windows NT Integrated Security رو انتخاب کن ...
OK کن و تمام ... کاره سرور انجام شد ....
ه) می مونه Client یا سیستمی که قراره از طریق شبکه از سیستم شخصی شما استفاده کنه :
دقیقاً همین مراحل رو باید بری با فرق اینکه اونجا در قسمتی که (LOCAL) تایپ کردی حتما باید نام کامپیوتری که دیتابیس روش هست رو بنویسی ... یعنی همون سیستم شخصی خودت ... منظور از نام کامپیوتر Computer Nameهست !!!!!! دیگه خیلی مبتدی دارم آموزش میدم !!!
فقط یک نکته رو بگم که فردا فحشمون ندی!!!! اگه دیدی موقع ادد کردن یه رکورد SQL SERVER از شما Error گرفت قبلش باید توی SQL Server روی سیستمی که دیتابیس روش هست از طریق Enterprise Manager مجوز استفاده عموم رو به کاربر داده باشی ...
اگه مشکلی بود به یاهو ای دی من اف بده
sina_20066
اینم شماره بنده اگه قضیه اضطراری بود ... 09391094328 سینا عرفانی
sina_20066
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 05:14 صبح
با سلام دوست عزیز
خیلی اتفاقی با تاپیک شما برخورد کردم و اولین نفری نیستین که این مشکل رو داری...
شبکه ای که قرار هست دیتابیس روش فعالیت کنه چی هست ؟؟
یه شبکه داخلی کوچک (LAN)
یا اینکه روی یک هاست در اینترنت !!!؟!؟
اگر روی هاست هست که بحثش مفصل هست !! و در حوصله حقیر نمی گنجه !! و اگر روی یک شبکه کوچک هست من با مثال میگم که متوجه بشی
مثلا سیستم شخصی شما دیتابیس سرور هست ... و یک سیستم دیگه قراره کلاینت باشه و از طریق برنامه ای که شما می نویسی به دیتابیس روی سیستم شخصی شما وصل بشه و اطلاعات رو ثبت یا ویرایش کنه !!!
1- نرم افزار SQL SERVER 2000 رو روی هر دو سیستم نصب می کنی
2- VB رو باز میکنی و یک ADODC روی فرم میاری ( امیدوارم بدونی این یعنی چی !!! :(( )
3- مشخصه Connection String رو اینطور مقدار میدی
الف) دکمه Build رو میزنی
ب) Microsoft OLE Provider For SQL Server رو انتخاب میکنی
ج)اینجا مهم ترین قسمته : در اولین کادر که Select server name هست و به شکل یک Combo هست کلمه (LOCAL) رو تایپ میکنی ...
به این معنی که قرار نیست دیتابیس شما از روی کامپیوتر دیگه ای لود بشه و روی همین سیستم هست ... البته به جای (LOCAL) می تونی اسم کامپیوتر شخصی خودت یعنی همونی که دیتابیس روش هست رو تایپ کنی ...
مثلا : C1
که به دلایلی کار اشتباهی هست !!!
خوب در کادر پایینی هم فقط کافیه دیتابیس رو انتخاب کنی ... بقیشو دیگه نباید بگم ولی میگم !!! :D اگه پسورد گذاشتی رو دیتابیس که وارد میکنی در کادر بالا ...
اگه نه که حتماً قبلش گزینه Use Windows NT Integrated Security رو انتخاب کن ...
OK کن و تمام ... کاره سرور انجام شد ....
ه) می مونه Client یا سیستمی که قراره از طریق شبکه از سیستم شخصی شما استفاده کنه :
دقیقاً همین مراحل رو باید بری با فرق اینکه اونجا در قسمتی که (LOCAL) تایپ کردی حتما باید نام کامپیوتری که دیتابیس روش هست رو بنویسی ... یعنی همون سیستم شخصی خودت ... منظور از نام کامپیوتر Computer Nameهست !!!!!! دیگه خیلی مبتدی دارم آموزش میدم !!!
فقط یک نکته رو بگم که فردا فحشمون ندی!!!! اگه دیدی موقع ادد کردن یه رکورد SQL SERVER از شما Error گرفت قبلش باید توی SQL Server روی سیستمی که دیتابیس روش هست از طریق Enterprise Manager مجوز استفاده عموم رو به کاربر داده باشی ...
اگه مشکلی بود به یاهو ای دی من اف بده
sina_20066
اینم شماره بنده اگه قضیه اضطراری بود ... 09391094328 سینا عرفانی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.