ورود

View Full Version : مشکل Attach کردن دیتا بیس

pooyanjazini
یک شنبه 20 شهریور 1390, 19:12 عصر
سلام
من وقتی میخوام AdventureWorks رو Attch کنم همچین اروری میده به من
مشکل چیه؟؟
75190

منو راهنمایی کنین !!!
ممنون.

حمیدرضاصادقیان
شنبه 26 شهریور 1390, 14:45 عصر
سلام
دوست عزیز پیغام کاملا مشخص هست. این فایل جای دیگری یا توسط Engine دیگری درجال استفاده است. برای مطمئن شدن از این قضیه ببینید میتونید روی یک درایو دیگه این فایل رو Copy کنید یاخیر.

pooyanjazini
شنبه 26 شهریور 1390, 17:15 عصر
سلام
دوست عزیز من برای اینکه بتونم فایل رو کپی کنم مجبور شدم با حالت SafeMode بالا بیام تا سرویس Run نباشه و پس از اون کپی رو انجام دادم وقتی که این کار با موفقیت انجام شد من خواستم دیتابیس رو Attach کنم که این مشکل رو پیدا کردم و الان موندم باید چکار کنم!!
برای اینکه بتونم دیتابیس رو Attach کل دیتابیس اصلی که در درایو C بود رو Rename کردم و حالا دیگه SQL وارد نمیشه !!!
نمیدونم باید چکار کنم!!! :ناراحت:

Esmail Solhkhah
شنبه 26 شهریور 1390, 19:56 عصر
دوست عزیز من برای اینکه بتونم فایل رو کپی کنم مجبور شدم با حالت SafeMode بالا بیام تا سرویس Run نباشه

نیازی نیست با SafeMode ویندوز رو بوت کنید برا این کار شما کافیه سرور (منظورم SQL SERVER ) رو Stop کنید اگر هم Management Studio ندارید با استفاده از سرویس منیجر ویندوز سرویس مورد نظر رو stop کنید

برای اینکه بتونم دیتابیس رو Attach کل دیتابیس اصلی که در درایو C بود رو Rename کردم و حالا دیگه SQL وارد نمیشه !!!

سرویس SQL SERVER رو stop کنید و دیتابیس رو به همون نام اولیه برگردونید بعد سرویس رو استارت کنید

موفق باشید.

pooyanjazini
شنبه 26 شهریور 1390, 22:09 عصر
سلام دوست عزیز ،

من اون کار شما رو انجام دادم اما این Error رو دریافت می کنم!!

75414

نمیدونم مشکل از کجاس ، لطفا راهنماییم کنید.
ممنون .