ورود

View Full Version : سوال: مشکل خیلی عجیب در سایت که با کپی کردن app.config حل می شه ؟!!!!!!!!!

mohammad diba
یک شنبه 20 شهریور 1390, 22:47 عصر
سلام بر دوستان و بزرگواران
تو رو خدا کمکم کنید خیلی گیرم . من یه سایت طراحی کرده ام که بعد از چن دقیقه این پیغام رو میده و اگه فایل app.config رو دوباره کپی می کنی مشکل حل می شه؟ چرا این مشکل به وجود اومده چه جوری حلش کنم؟؟؟؟؟؟

میلاد قاضی پور
یک شنبه 20 شهریور 1390, 23:59 عصر
خب خودش که داره میگه که . برو به فایل کانفیگ و توی تگ custom error اون صفحه اتریبیوت mode رو روی ریموت اونلی بذار و صفحه ی اروری که برای مواقع وقوع ارور اسختی تا به کاربر نشون داده بشه رو توی اون اتریبیوت defaultredirect وارد کن .

Saman Hashemi
دوشنبه 21 شهریور 1390, 07:56 صبح
خب خودش که داره میگه که . برو به فایل کانفیگ و توی تگ custom error اون صفحه اتریبیوت mode رو روی ریموت اونلی بذار و صفحه ی اروری که برای مواقع وقوع ارور اسختی تا به کاربر نشون داده بشه رو توی اون اتریبیوت defaultredirect وارد کن .
مشكل اينه كه اصلا ايني كه نشون ميده ارور نيست شما بايد تگ customerError پيدا كني mode برابر off بذاري اونوقت بهت ميگه چرا و توي كدوم صفحه مشكل داري...!

mohammad diba
دوشنبه 21 شهریور 1390, 14:37 عصر
مرسی از دوستان
خوب چرا وقتی فایل app.config رو کپی می کنی دوباره درست می شه؟یه خورده عجیب نیست؟

Saman Hashemi
دوشنبه 21 شهریور 1390, 15:00 عصر
عجيب نيست احتمالا شما يه جايي به مشكل ميخوري مثلا به خاطر باز موندن تعدادي كانكشن برنامه به ارور ميخوره و شما با اين كار برنامه دوباره ريست ميكنيد و اون كانكشن ها از بين ميره و برنامه كار ميكنه...!

app.config براي winapp براي web ميشه web.config :چشمک:

mohammad diba
دوشنبه 21 شهریور 1390, 16:08 عصر
مرسی سامان جان بررسی می کنم لطفا بازم کمکم کنید.