ورود

View Full Version : سوال: ارشد شبکه و یا ارشد تجارت؟

shirin_h
دوشنبه 21 شهریور 1390, 00:33 صبح
سلام دوستان
من برا ارشد IT امسال می خونم در مورد ادامه تحصیل تو رشته ی شبکه و یا تجارت الکترونیک خیلی دو دلم.
در مورد آینده کاریش و زمینه فعالیتش اطلاعات می خواستم .
اگه از دوستان کسی سرفصل دروس این دو رشته رو تو دانشگاه می دونه و برام بزاره ممنون می شم.
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه می شه تو جلسه کنکور هم برا سوالات مدیریت وقت گذاشت و هم برا معماری؟ اصولآ کاره درستی هست که هم معماری بخونم و هم مدیریت و تو جلسه هم جواب بدم ؟

mammad_asir
دوشنبه 21 شهریور 1390, 11:47 صبح
سلام
دارم برای میزارم فعلا دم دست نیست

shirin_h
دوشنبه 21 شهریور 1390, 12:33 عصر
لیست دروس رو خودم پیدا کردم براتون می گذارم
لیست دروس رشته مهندسی فناوری اطلاعات در گرایش شبکه های کامپیوتری(ارشد)

دروس اصلی: شبکه های کامپیوتری پیشرفته – سیستم های توزیعی – امنیت شبکه – مدیریت شبکه های مخابراتی و کامپیوتری – ارزیابی شبکه های کامپیوتری
دروس اختیاری: شبکه های با پهنای باند بالا – شبکه های بی سیم – شبکه های نوری – پردازنده های شبکه ای – معماری شبکه های ذخیره سازی – تامین کیفیت در شبکه های مخابراتی و کامپیوتری – مباحث ویژه در شبکه های کامپیوتری

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لیست دروس رشته مهندسی فناوری اطلاعات در گرایش تجارت الکترونیکی(ارشد)

دروس اصلی: بازاریابی اینترنتی – سیستم های پرداخت الکترونیکی – امنیت تجارت الکترونیک – مسائل حقوقی در تجارت الکترونیکی – مدیریت زنجیره عرضه
دروس اختیاری: بانکداری الکنرونیکی – ذخیره و بازیابی اظلاعات بر روی وب – مدیریت دانش – استراتژی های تجارت الکترونیکی – عامل ها در تجارت الکترونیکی – مدیریت و پشتیبانی تیم های مجازی – هوش تجاری – تجارت الکترونیکی سیار – انبارهای داده و داده کاوی – برنامه ریزی استرتژیک – مدیریت ارتباط با مشتری – مباحث پیشرفته در تجارت الکترونیکی

shirin_h
دوشنبه 21 شهریور 1390, 12:42 عصر
می دونین مشکل من اینه که من 3 سال تو یه شرکت معتبر برنامه نویس جاوا بودم و همیشه کارمو دوس نداشتم تا این که استعفا دادم و تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم و یه تخصصی به دست بیارم که هم دوسش داشته باشم و هم موفق شم . در زمینه شبکه های کامپیوتری تا حالا هیچ کاری نکردم و هیچی بلد نیستم . قبلآ فکر می کردم شبکه رو دوس دارم ولی الان از اون هم مطمئن نیستم. خلاصه خیلی سردرگمم.:ناراحت: :افسرده:ممنون می شم کسی کمکم کنه.

mammad_asir
دوشنبه 21 شهریور 1390, 20:48 عصر
با سلام

به نظر من مشکلات از اين دسته که من هم مثل شما دارم البته من تصميم جدي گرفتم که در اين زمينه به يک تخصص برسم اينه که هنوز شروع نکردم يعني خودم دارم ميخونم ولي اصلا تو کار عملي نيفتادم مشکل شهر هاي کوچيک همينه!يه خورده در راهي که ميخوام انتخاب کنم گيجم خودم زياد به صورت خود آموز ميخونم ولي کمي گيجم باز شما که جاوا کار کردي ! ما چي؟ اگه آي دي من رو خواستي پيام خصوصي بده تا بيشتر در اين زمينه حرف بزنيم من هم دارم از يکي از بچه هاي همين سايت که ارشد شبکه ميخونه مشاوره ميگيرم
به نام:شق\شئ

shirin_h
دوشنبه 21 شهریور 1390, 21:14 عصر
مرسی از اینکه جوابمو دادین
شاید به قول شما مشکل اینکه شروع نکردم .
اگه شما یا کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد شبکه و ادامه تحصیل تو این رشته و این که چه مهارتها و استعدادهایی می خواد و چه آینده شغلی در انتظار فارغ التحصیل این رشته هست :متفکر: بگن تا این تاپیک بتونه به نتایج خوبی در زمینه انتخاب گرایش تو مقطع کارشناسی ارشد IT برسه ممنون می شم.

mammad_asir
سه شنبه 22 شهریور 1390, 08:55 صبح
سلام
aram_2 کجایی؟ بیا دیگه

hjran abdpor
دوشنبه 28 شهریور 1390, 01:10 صبح
با سلام.
مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT) در ۳۲ واحد به دانشجویان ارائه می شود. پذیرش معمولا از رشته های مهندسی کامپیوتر, مهندسی الکترونیک و مهندسی صنایع نیز صورت می گیرد.

گرایش ها:

۱- تجارت الکترونیکی ۲-سیستمهای چند‌رسانه‌ای ۳-مدیریت سیستمهای اطلاعاتی ۴-امنیت اطلاعات ۵- شبکه‌های کامپیوتری ۶- مهندسی فناوری اطلاعات (IT)

hjran abdpor
دوشنبه 28 شهریور 1390, 01:12 صبح
بازار کار فناوری اطلاعات IT

بازار کار رشته مهندسی فناوری اطلاعات
۱- مطالعه، بررسی و امکان سنجی سخت افزار، شبکه و نرم افزار مورد نیاز

۲- جمع آوری، سازمان دهی، طبقه بندی اطلاعات

۳- ایجاد و نگهداری نرم افزارهای مورد نیاز مانند پست فارسی و ابزار جستجوی اطلاعات فارسی

۴- طراحی و پیاده‌سازی شبکه‌های محلی

۵- مطالعه و بررسی ابزار مخابراتی مناسب برای انتقال اطلاعات

۶- مطالعه و بررسی سیستم‌های نرم افزاری مناسب برای سازماندهی و استفاده از اطلاعات مانند سیستم‌های عامل و سیستم‌های بانک اطلاعاتی

۷- مطالعه و شناسایی شیوه‌های جدید برای اطلاع رسانی

بازار کار رشته امنیت
۱- تولید محصولات نرم افزاری و سخت افزاری مانند:

- دیوار آتش ( fire walls )

- سیستم‌های کنترل نفوذ ( Honey pots )

- سیستم‌های تشخیص نفوذ ( IDS & IPS )

- سیستم‌های پالایش ( Filters)

2- فراهم سازی امنیت لازم برای تراکنش‌های مالی بانک‌ها

۳- فعالیت در مراکز داده و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت برای تامین امنیت سرورها

بازار کار رشته تجارت الکترونیک
۱- فعالیت در بانک‌ها حول محور پول الکترونیک مانند:

- بانکداری اینترنتی

- بانکداری از طریق موبایل

۲- ایجاد سایت‌های ارائه دهنده خدمات تجارت الکترونیک

مکان‌هایی که در ایران می‌توان در آن‌ها مشغول به کار شد:
۱- شرکت‌های نرم افزاری مانند همکاران سیستم و پرورش داده‌ها

۲- شرکت‌های سخت افزاری

۳- شرکت‌های ارتباطی و شبکه

۴- شرکت‌های مخابراتی

۵- شرکت‌های تجاری مانند بانک‌ها و دیگر موسسات مالی و اعتبا

منبعش را یادم رفت کپی کنم.