ورود

View Full Version : سوال: به هم ریختن جای کلمات موقع تایپ فارسی

alirezabe
دوشنبه 21 شهریور 1390, 12:55 عصر
سلام
من موقعی که در یک lineEdit فارسی تایپ می کنم مخصوصا وقتی که وسطش انگلیسی و ویرگول باشد موقعی که می خواهم آن را دوباره ببینم جای حروف به هم ریخته است

می خواستم بپرسم راه حلی برای این مشکل وجود دارد یا نه

من اطلاعات lineEdit را در mysql ریخته و دوباره در جایی دیگر از برنامه از اطلاعات دیتابیس استفاده می کنم

با تشکر

علارضا

alirezabe
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 10:08 صبح
کسی می تونه به من کمک کنه ؟؟؟

مثلا وقتی می خواهم عبارت "پرژگتور دسته po ، با روکش MUX" را که تر یک lineEdit نوشته شده را از طریق برنامه در یک listWidget بریزم بصورت زیر می ریزد

"MUX با روکش ، po پرژگتور با دسته"
می خواستم ببینم راهی هست یا نه ؟؟

ممنون می شم کمکم کنید

باتشکر
علیرضا

mousamk
جمعه 25 شهریور 1390, 14:01 عصر
شما مشکلی در ذخیره و بازیابی اطلاعات ندارید، بلکه فقط طرز نمایش متن، یعنی «راست به چپ» یا «چپ به راست بودن» اشکال دارد.
تا کیوت ورژن 4.6 مشکلی نبود و همه ویجتها رو میشد به راحتی راست به چپ (RTL) کرد. کافی بود در ویژگی stylesheet اونا مثلا بنویسیم:
dir:rtl;

ولی من خودمم بعدا تو کیوت 4.7 کار کردم و حتی برنامه های قبلی که تو 4.6 نوشته بودم و مشکل نداشتن رو تو 4.7 اجرا کردم، دیدم که این RTL بودنشون مشکل پیدا داره و بعضی ویجتهاشو هرکاری کردم، حد نشد.
حالا یا باید منتظر ورژن جدید باشیم تا ببینیم درست میکنن یا نه، یا این که باید فکر کرد و راههای ابتکاری پیدا کرد که من ایده ای ندارم :متفکر:
راستی ورژن 4.7.4 هم که جدید اومده رو بررسی نکردم، ممکنه توش رفع کرده باشن.

mousamk
جمعه 25 شهریور 1390, 14:13 عصر
البته دوست عزیز، من listWidget رو تست کردم، اون اصلا مشکلی نداره و شما راحت میتونین حلش کنین. کافیه layoutDirection اونو به RightToLeft تغییر بدین.
اون مشکلی که من گفتم تو ورژن جدید به وجود اومده، توی ویجتهای ویرایش متن مثل lineEdit و plainTextEdit و ... وجود داره.

alirezabe
جمعه 25 شهریور 1390, 19:29 عصر
مرسی از راهنمایی شما
راستی این مشکل را برای نوشتن در فایل هم دارم آنجا باید چه کار کرد؟

mousamk
جمعه 25 شهریور 1390, 20:32 عصر
گفتم که این فقط ربط به نمایش داره و ارتباطی به نحوه ذخیره یا بازیابی اطلاعات نداره.
حالا منظورتون از این که توی فایل همین مشکل رو دارین چیه؟ مثلا اون عبارتی که مثال زدین رو توی فایل ذخیره میکنین و وقتی با notepad باز میکنین به شکل اشتباه نشون میده؟ یا چی؟

alirezabe
جمعه 25 شهریور 1390, 21:28 عصر
دقیقا همینی بود که شما فرمودید
مثل همان مثالی که زدم

mousamk
جمعه 25 شهریور 1390, 21:55 عصر
اینم واسه اینه که خود notepad دیفالتش چپ به راست هست.
اگه میخواین تو notepad متن راست به چپ ببینین، Ctrl+Shift راست رو بزنین.

FastCode
دوشنبه 04 مهر 1390, 18:37 عصر
http://labs.qt.nokia.com/2011/09/01/qt-4-7-4-released/

As previously mentioned, the Qt 4.8 Beta includes a beta maturity version of Qt Quick 1.1, with the following improvements.
1. Right-To-Left support
2. Improved image caching
3. Text input improvements – Support for split-screen virtual keyboard
4. Pinch Area to provide a declarative API for handling touch input.