ورود

View Full Version : سوال: مشکل در ساخت کانکشن در ابزار گزارش سازی Stimulsoft Report

pedramfj
دوشنبه 21 شهریور 1390, 17:38 عصر
سلام
بعد از اینکه یک stiReport بر روی فرم قرار دادم وارد بخش طراحی آن می شوم.
در سربرگ Dictionary باید یک کانکشن و یک دیتاسورس ساخت.که من همین جا مشکل دارم البته باید بگم که بانک من SQLEXPRESS (2005) طراحی شده است.
وقتی کانکشن را ساختم اقدام به ساخت دیتاسورس میکنم در اینجا ستون های جدول را شناسایی نمی کند(اصلا بانک را نمی شناسد).این را هم باید بگم که برنامه من تحت ویندوز هستش.
مشکل از کجاست؟
تشکر...

pedramfj
جمعه 01 مهر 1390, 10:10 صبح
از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟! :متفکر:

iman_22a
جمعه 01 مهر 1390, 12:26 عصر
از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟! :متفکر:

شما وقتی کانکشن استرینگ رو میسازین توی کادر مخصوص با دکمه تست ، تست کردین که ببینین اتصال برقرار شده یا نه .؟
شما باید از کادر Select Type Of Connection عبارت SQL Connection را انتخاب و OK کرده ، در کادر ظاهر شده دکمه Build را زده و برای Server Name عبارت SQLEXPRESS\. را وارد نموده و فایل بانک اطلاعاتی مورد نظر را از پایین انتخاب کرده و OK را بزنید تا کانکشن ساخته شود حال دکمه Test را بزنید ، اگر همه چیز درست باشد پیام موفقیت آمیز بودن که آمد بقیه اش مشخصه .

pedramfj
جمعه 01 مهر 1390, 17:08 عصر
ممنونم از توجهی که کردید.
در زمان ساخت کانکشن از کادر Select Type Of Connection عبارت SQL Connection را انتخاب می کنم و سپس دکمه Build را زده و ... وقتی کانکشن ساخته شد دکمه test را می زنم. پیغامی نمایش نمی دهد و کادر new sql Connection
را می بندد.:متفکر:
اگر امکانش هست یک نمونه از کد کانکشن که بعد از انتخاب بانک باید ایجاد نماید را در اینجا قرار دهید.
تشکر...

iman_22a
جمعه 01 مهر 1390, 19:29 عصر
Integrated Security=True;Password=;AttachDbFilename=E:\Havale h\Havaleh\Gostaresh.mdf;User ID=;Data Source=.\SQLEXPRESS

pedramfj
پنج شنبه 07 مهر 1390, 17:05 عصر
Integrated Security=True;Password=;AttachDbFilename=E:\Havale h\Havaleh\Gostaresh.mdf;User ID=;Data Source=.\SQLEXPRESS
سلام
فقط یک مشکل وجود داره.من وقتی برنامه نصب برای برنامه ام ایجاد می کنم بصورت خودکار بانک را در یک سیستم دیگر می شناسد و نیاز به کاری نداره.در قسمت بالا آدرس وجود داره که فکر کنم برای من جواب ندهد...(E:\Havaleh\Havaleh\Gostaresh.mdf)

iman_22a
پنج شنبه 07 مهر 1390, 20:32 عصر
سلام
فقط یک مشکل وجود داره.من وقتی برنامه نصب برای برنامه ام ایجاد می کنم بصورت خودکار بانک را در یک سیستم دیگر می شناسد و نیاز به کاری نداره.در قسمت بالا آدرس وجود داره که فکر کنم برای من جواب ندهد...(E:\Havaleh\Havaleh\Gostaresh.mdf)

نه دیگه شما از این آدرس دهی نسبی استفاده می کنین : AttachDBFilename=|DataDirectory|Filename.mdf