ورود

View Full Version : سوال: باز شدن سایت غیر ف ی ل ت ر فقط در زمان استفاده از وی پی ان یا ف ی ل ت ر شکن

طاها حک
دوشنبه 21 شهریور 1390, 20:39 عصر
با سلام.
من چند تا سایت دارم که گاهی (نه همیشه) فقط با وی پی ان یا ف ی ل ت ر شکن باز می شن و اگه از اونا استفاده نکنی، یه صفحه میاره که نوشته

Internet Explorer cannot display the webpage

What you can try:
Diagnose Connection Problems

More information

مثل وقتی که به اینترنت وصل نیستی.
نمی دونم مشکل از کجاس، من خودم رسلر دارم و هاستام رو از رسلرم بر می دارم. مسئله اینه که این مشکل نمی تونه به سرور هم مربوط شه مثلاً همین چند دیقه پیش امتحان می کردم، 2تا از سایتام که رو همین رسلر هستن این مشکل رو داشتن ولی 2تا دیگه این مشکل رو نداشتن و جالب تر اینه که 1 ساعت پیش همین مشکل برای یکی از همون سایتهای بدون مشکل پیش اومده بود و خود به خود حل شد.
ممنون می شم اگه دوستان راهنماییم کنن.

cyrusthegreat
سه شنبه 22 شهریور 1390, 01:20 صبح
من هم همین مشکل رو برای یکی از سایت هام دارم. فقط خودم این مشکل رو دارم. بقیه کاربر ها بدون مشکل مشاهده می کنن. لطفا کمک کنید

hamidre13
سه شنبه 22 شهریور 1390, 01:55 صبح
سرورتون ویروسی نیست !
من یه بار همچین بلایی سر سایتم اومد با تحقیقی که کردم فهمیدم به علت ویروسی بوده که سرور گرفته بوده!

طاها حک
سه شنبه 22 شهریور 1390, 11:22 صبح
من هم همین مشکل رو برای یکی از سایت هام دارم. فقط خودم این مشکل رو دارم. بقیه کاربر ها بدون مشکل مشاهده می کنن. لطفا کمک کنید

تو این حالتی که من می گم، کلاً سایت برای هیچ کاربری بالا نمیاد و فرقی نمی کنه از کجا بری تو سایت.

سرورتون ویروسی نیست !
من یه بار همچین بلایی سر سایتم اومد با تحقیقی که کردم فهمیدم به علت ویروسی بوده که سرور گرفته بوده!
نمی دونم، چون رسلر رو از یه نفر دیگه خریدم که مستر رسلر داره و سرور مال خودشه، مسئله اینه که این طرف هم هیچ جوابی به این مشکل نداره.