PDA

View Full Version : قیمت یک وبسایت دانشگاهی با امکانات مدرج

میلاد قاضی پور
سه شنبه 22 شهریور 1390, 06:05 صبح
سلام . این سایت رو برای یکی از واحد های دانشگاه علمی کاربردی نوشتم اما چون تاحالا پروژه های بزرگ این چنینی رو کار نکردم نمیدونم قیمت رو چه در چه بازه ای باید اعلام کنم .

امکان ثبت نام و ویرایش دانشجویان
امکان ثبت نام و ویرایش اساتید
ثبت و ویرایش رشته
ثبت و ویرایش دروس
تخصیص دروس به اساتید و ویرایش
ارائه دروس به دانشجویان و ویرایش
انتخاب واحد توسط دانشجویان
مهلت حذف و اضافه
تعیین آزمون
تنظیم کارت ورود به جلسه
چاپ کارت ورود به جلسه و برنامه آزمونها توسط دانشجو
تعیین تعرفه شهریه
پرداخت الکترونیک شهریه
بررسی وضعیت شهریه ها
چاپ کارت ورود به جلسه
تعیین مهلت درج نمره توسط استاد
درج نمره توسط اساتید
مشاهده کارنامه دانشجویان
چاپ کارنامه توسط دانشجو
ارسال پیام توسط تمام اعضا به همدیگر
ارسال ایمیل
درج و ویرایش مطالب سایت و مدیریت کامنت ها
ویرایش صفحات استاتیک
درج لینک
درج بنر
تغییر رمز توسط تمام اعضا
اختصاص یک یوزر نیم به ازای هر دانشجو و استاد و مدیر سایت
هیدر فلش
استفاده از اجکس در برخی قسمتها مانند authentication ,ثبت اطلاعات جزئی و ...
مشاهده اخبار و گزارشات در صفحه ی اول سایت به صورت عمومی

دیتابیس sql server 2008
تکنولوژی asp, ajax , linq
زبان C#

طرف معامله واحد های دانشگاهی شهرستانها

سایر نکات مهمی که از نظر افراد مجرب در زمینه عقد قرار داد حول چنین پروژه هایی لازمه بدونم رو ممنون میشم ارائه کنید .

http://up.vatandownload.com/images/0nw1bjxz9o00tnexncsv.jpg

A B C D
سه شنبه 22 شهریور 1390, 08:40 صبح
فقط تو رو خدا یه سایتی درست کنید روی مرورگرهای غیر IE مثل فایرفاکس هم کار کنه.
منکه تاحالا چنتا سایت دانشگاه دیدم که با فایرفاکس مشکل داشتن. نمیدونم کار کدوم شیر حلال خورده هاییه که پولا رو میگیرن و برای دانشگاه مملکت سایتی طراحی میکنن که خاصیتی داره که در دنیای امروز و اونم برای محیطهای علمی و آکادمیک مایه شرمساریه.

اوبالیت به بو
سه شنبه 22 شهریور 1390, 23:16 عصر
سلام

5 تا 7 میلیون

مهران رسا
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 12:31 عصر
این سایت رو برای یکی از واحد های دانشگاه علمی کاربردی نوشتم اما چون تاحالا پروژه های بزرگ این چنینی رو کار نکردم نمیدونم قیمت رو چه در چه بازه ای باید اعلام کنم .
یعنی شما اول پروژه رو مینویسی بعد تازه در مورد قیمتش صحبت میکنی؟

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 13:04 عصر
من پروژه رو برای شخص خاصی ننوشتم . پروژه امکانات خاصی داره که در تمام واحد های دانشگاهی ازش استفاده میشه . پس این یک محصول جامع هست که با سفارشی سازی میتونه به کسانی که بهش نیاز دارند ارائه بشه و با بازاریابی یا دادن امتیازش به یک شرکت سود لازم رو بشه برد . کاری که قبلن هم انجام دادم .

benyamin_pc
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 14:00 عصر
به نظر من برای هزینه اولیه که هزینه تولید باشه بیشتر از 7 میلیون میارزه اما برای فروش دوم میتونه 7 تومن خوب باشه و فروش های بعدی هم کمتر بشه
البته زیاد از نحوه مدیریت محتواش صحبت نکردین مثلا اگه مدیر بخاد آیتم های سایتو جابجا کنه میتونه یا نه یا اینکه آیا ماژول خور هست یا نه مثلا اینکه ی برنامه جدید برای سایت به شکل ماژول بنویسینو بعد مدیر با چنتا کلیک تو پنلی که داره بتونه اونو به فلان قسمت سایت اضافه کنه . اگه بیشتر از نحوه مدیریت محتوای سایت بگین دقیق تر میشه در مورد قیمتش صحبت کرد

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 20:02 عصر
به نظر من برای هزینه اولیه که هزینه تولید باشه بیشتر از 7 میلیون میارزه اما برای فروش دوم میتونه 7 تومن خوب باشه و فروش های بعدی هم کمتر بشه
البته زیاد از نحوه مدیریت محتواش صحبت نکردین مثلا اگه مدیر بخاد آیتم های سایتو جابجا کنه میتونه یا نه یا اینکه آیا ماژول خور هست یا نه مثلا اینکه ی برنامه جدید برای سایت به شکل ماژول بنویسینو بعد مدیر با چنتا کلیک تو پنلی که داره بتونه اونو به فلان قسمت سایت اضافه کنه . اگه بیشتر از نحوه مدیریت محتوای سایت بگین دقیق تر میشه در مورد قیمتش صحبت کرد

نخیر ماژولار نیست . صرفا یک سایت معمولی هست که بیشتر شبیه ویزارد عمل میکنه و یک سری کارهای معمول و اساسی دانشکده رو انجام میده . فکر کردم نیازی به ماژولار نویسی نداشته باشه .هیچ کدوم از دایرکتوری ها و فایلهای سایت هم قابل جابجایی نیستند .

benyamin_pc
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:14 عصر
نخیر ماژولار نیست . صرفا یک سایت معمولی هست که بیشتر شبیه ویزارد عمل میکنه و یک سری کارهای معمول و اساسی دانشکده رو انجام میده . فکر کردم نیازی به ماژولار نویسی نداشته باشه .هیچ کدوم از دایرکتوری ها و فایلهای سایت هم قابل جابجایی نیستند .

تصور میکردم برای این سایت از لحاظ پنل مدیریتی امکانات بیشتری لحاظ کرده باشین . با این توصیف که گفتین ی سایت معمولی پس پنل مدیریت پیچیده ای نباید داشته باشه . مثلا اینکه برای ادیت صفحه ای مدیر همون صفحه سایتو اما تو حالت ادیت مشاهده نمی کنه.درسته؟
اگه این طور باشه برای فروش اول به نظرم 5 تومن خوب باشه خودتون چه قیمتی مد نظرتونه و اینکه حدودا چقد وقته خالصتونو گرفت ؟ یعنی زمانهائی که اگه مطلبیو نمیدونستین و برای ادامه برنامه نویسی براش وقت گذاشتینو حساب نکنینو زمانهائی که در حال برنامه نویسی بودینو اگر مشکلی نداره ذکر کنین

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:46 عصر
به طور میانگین 600 ساعت مفید روش کار کردم . اون موردی هم که در مورد ویرایش صفحات گفتید چندان هم پیچیده نیست و در عرض یک روز میتونم اجراییش کنم . اما نیازی نمیبینم . چون غیر از صفحه اول که چند تا صفحه بیشتر نیست جای دیگه کاربردی نداره . کافیه یه باتون برای دیتالیستها اضافه کنم که اگه یوزر لاگین بود نمایش داده بشه و تمام .پس شاید 2 3 میلیون کم کردن از تخمین قبلی بی انصافی باشه . من یک استادی داشتم که بیشتر ایده های این سایت رو ایشون توصیه کردن به من و گفتن 5 میلیون مناسبه . سایت معمولی یعنی چی دقیقا .
من یه هاست خریداری کردم اما فعلن تحویل داده نشده به محض تحویل آپلود میکنم و اون موقع خوشحال میشم دوستان یه نگاهی بهش اندازن و بهتر نظر بدن .

FastCode
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 00:24 صبح
من توی طراحی سایت تجربه ندارم ولی با توجه به سایتهایی که دیدم فکر میکنم همون ۵ تا ۷ قیمت مناسبی باشه.

benyamin_pc
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 03:52 صبح
به طور میانگین 600 ساعت مفید روش کار کردم . اون موردی هم که در مورد ویرایش صفحات گفتید چندان هم پیچیده نیست و در عرض یک روز میتونم اجراییش کنم . اما نیازی نمیبینم . چون غیر از صفحه اول که چند تا صفحه بیشتر نیست جای دیگه کاربردی نداره . کافیه یه باتون برای دیتالیستها اضافه کنم که اگه یوزر لاگین بود نمایش داده بشه و تمام .پس شاید 2 3 میلیون کم کردن از تخمین قبلی بی انصافی باشه . من یک استادی داشتم که بیشتر ایده های این سایت رو ایشون توصیه کردن به من و گفتن 5 میلیون مناسبه . سایت معمولی یعنی چی دقیقا .
من یه هاست خریداری کردم اما فعلن تحویل داده نشده به محض تحویل آپلود میکنم و اون موقع خوشحال میشم دوستان یه نگاهی بهش اندازن و بهتر نظر بدن .

البته که برای اضافه کردن ی دکمه به دیتالیستها 2 تومن از تخمین قبلم کم نکردم اما تصور دیگه ای از پنل مدیریت داشتم که اول بالای 7 به نظرم خوب بود اما بعد که گفتین معمولیه و بیشتر توضیح دادین به نظرم 5 خوبه
مثلا توی پنل مدیریت اگه امکان اینو بذارین که مدیر توی همون وضعیتی که کاربر سایتو بازدید میکنه بتونه به ویرایش سایت بپردازه و بتونه براحتی روی هر متن با موس بکشه و متنشو ادیت کنه یا رنگشونو فونتشونو .... با ی تول باکسی که بالای صفحس عوض کنه و بتونه آیتم جدید اضافه کنه و اونم به شکل قبل ادیت کنه و تصاویر یا ویدئو های داخل صفحرو راحت عوض کنه و صفحه جدید اضافه کنه و توی صفحاتو با آیتم های دلخواه پر کنه و چیزهائی از این قبیل ...
اول اینها تو ذهنم بود از پنلتون که حدود 7 تومن گفتم حداقلشه
حالا اگه امکان درگ به همه آیتم ها هم بدین و بشه روی همه آیتم ها راست کلیک کردو براحتیه هرچه تمام همرو ادیت کرد و چیزی شبیه به ی محیط ادیتور مثل دریم ویور بشه که تول باکس های مختلف با امکانات مختلف کنار صفحه مدیر باشه و در وسط هم خود سایت به همان حالتی که بازدید کننده میبینه باشه اما تو مد ادیت و بشه تمام ویژگی های قبلیرم روش اعمال کرد و امکانات پنلیه مختلف همراه با درگ و حذف و اضافه و .... داشته باشه به نظرم حدود 10 تومن میارزه
حالا اگه همه اونارم داشته باشه و ماژول خورم باشه و مثلا امروز دانشگاه بگه ی برنامه چت هم برامون بنویس بذاریم تو سایت و شما بنویسی و به صورت ی پکیج تحویلشون بدی و مدیر سایت بتونه به راحتی اونو هرجای سایت بخاد اضافه کنه و ....
به نظرم این وضعیت هم حدود 15 بیارزه
به هر حال موفق باشین