PDA

View Full Version : مبتدی: مشکل در فعال کردن DNS برای کلاینت ها

reza_edu
سه شنبه 22 شهریور 1390, 13:00 عصر
سلام امیدوارم که اینبار شخصی به کمکم بیاد.
من ویندوز سرور 2003 رو نصب کردم همچنین اکتیو دایرکتوری و DNS رو اما نمی دونم چرا از کلاینت ها نمیتونم بطور مثال test.local رو ping کنم ؟ درحالی که رو سرور میشه و درست جواب میده . من بعد از جستجوهای زیاد الان مطمئن هستم که مشکل از DNS هست حالا چرا ؟ چون زمانیکه میخوام از workgroup به domain تغییر حالت بدم اگه وارد کنم test.local خطا میده ولی وقتی میزنم test ازم username and password رو میخواد
درضمن من میتونم هم ازطرف سرور و هم ازطرف کلاینت همدیگه رو ping کنم که درست هم جواب میده با یوزر کلاینت هم که وارد میشم به منابع دسترسی دارم همین طور از سمت سرور موندم ایراد از چیه .
سرور IP (آداپتور شبکش) استاتیک هست و کلاینت ها هم از DHCP آی پی میگیرن البته من
Perfrred DNS Server رو هم برای کلاینت ها ست کردم ولی بازم نمیتونن Join بشن . بنظر شما چیکار کنم
من چند بار DNS و AD رو نصب و پاک کردم ولی جواب نمیداد ؟ کارت شبکه من وایرلس هست چون کلا سیستم شرکت برپایه وایرلس هستش و از Zyxel استفاده میکنیم که به گفته شرکت تامین کننده تا 50 کلاینت رو جواب میده که کل کلاینت ها 15 برای شرکت ما هست.
ممنون میشم کمک کنید.

reza_edu
یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:05 عصر
مشکل من با استفاده کردن از دو کارت شبکه حل شده (البته از یه اکسس پوینت هم استفاده کردم ) با کارت شبکه Lan به اکسس پوینت وصل شدم و با کارت وایرلس به مودم که اینترنت میگرفت و اینجوری تونستم اینترنت رو شیر کنم و با اعمال policy اون رو کنترل کنم .

hraeissi
دوشنبه 28 شهریور 1390, 08:20 صبح
با سلام

یک بار بصورت دستی به کلاینتها IP دستی بده و براشون DNS را تنظیم کن و بعد کنترل نمائید .

در خصوص ارتباط هم فرمودید با کارت دیگر مشکل شما حل شده است برام جالب بود البته این نکته هم هست که کارت شبکه سرور بهتر است وایرلس نباشد چون سرور در زمانهای مختلف اقدام به کنترل شبکه خواهد نمود که به نظر می رسد ترافیک را بالا ببرد .

reza_edu
دوشنبه 28 شهریور 1390, 11:44 صبح
یه سوال ذهن من رو آذار میده اونم اینه که چرا با اینکه الان AD و DNS دارن کاره خودشون رو به درستی انجام میدن چرا ایکون DNS علامت اخطار{قرمز} هست ؟ پیغام خطا رو هم خوندم داره ip رو میگه که اصلا تو رنج ip های من نیست و حتی کارت های شبکه هم از اون استفاده نمیکنن ؟ این مورد رو تو server manager نشون میده من ip های DNS رو تو یه رنج خواص ست کردم و بغیر از اون رو قبول نمیکنه {آخه از ویرچوال ماشین هم استفاده میکنم که اگه DNS رو all ip باشه چون نمیتونه پورت های اون رو باز کنه خطا میده} اصلا یه سوال اگه تمام موارد ok باشه icon برای DNS و AD چه جوری نمایش داده میشه این برای من سوال شده اگه کسی داره یه عکس ازش بزاره تا حداقل عکسش رو ببینم.

nima_8m
سه شنبه 29 شهریور 1390, 14:53 عصر
رنج ip خودت و مودم و سرور رو چک کن وقتی dhcp تنظیم کردی dns سرور رو بهش دادی یا نه؟

reza_edu
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 17:33 عصر
من که مشکلم حل شد و شبکم راه افتاد اما بازم ممنون از حسن نیت شما .