View Full Version : گالری عکس برای سایت های دو زبانه
aliyeh
سه شنبه 22 شهریور 1390, 14:11 عصر
دوستان من در حال طراحی یک سایت دو زبانه هستم. برای هر کدوم از بخش های سایت یک table جدا در نظر گرفتم. مثلا برای اخبار فارسی یک جدول و برای اخبار انگلیسی هم یک جدول دیگه طراحی کردم.
اما برای جدول گالری نمی دونم چه کار کنم. اگر دو تا جدول در نظر بگیرم که هم خیلی غیر منطقی میشه و هم حجم زیادی اشغال میکنه. به نظر شما بهترین راه حل چیه؟
mmssoft
سه شنبه 22 شهریور 1390, 14:20 عصر
من جوابی برای سوالتون ندارم؛ ولی در کل میگم از Table استفاده نکنید... فقط div برای قسمت بندی سایت.
طاها حک
سه شنبه 22 شهریور 1390, 17:39 عصر
دوستان من در حال طراحی یک سایت دو زبانه هستم. برای هر کدوم از بخش های سایت یک table جدا در نظر گرفتم. مثلا برای اخبار فارسی یک جدول و برای اخبار انگلیسی هم یک جدول دیگه طراحی کردم.
اما برای جدول گالری نمی دونم چه کار کنم. اگر دو تا جدول در نظر بگیرم که هم خیلی غیر منطقی میشه و هم حجم زیادی اشغال میکنه. به نظر شما بهترین راه حل چیه؟
بستگی داره که گالری فارسی و انگلیسیتون فرق کنه یا نه. اگه یکی باشه که 100% لازم نیست جدولشون رو متفاوت کنین ولی اگه فرق کنن، مثلاً توی گالری زیر هر عکس یه توصیح نوشته بشه و باعث بشه گالری فارسی و انگلیسی فرق کنه، می تونین تو جدول گالری تون، یه فیلد توضیحات فارسی و یه فیلد توصیحات انگلیسی بذارین که این جوری کار کردن با یه جدول هم راحت تر می شه.
من جوابی برای سوالتون ندارم؛ ولی در کل میگم از Table استفاده نکنید... فقط div برای قسمت بندی سایت.
منظور ایشون از جدول ، جداول پایگاه داده است.
aliyeh
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 10:27 صبح
ممنون از پاسختون. اگه من برای هر زبان از یک جدول جداگانه استفاده می کنم صرفا به این خاطر هست که در آینده اگر بخوام زبان دیگه ای به سایتم اضافه کنم فقط نیاز به اضافه کردن جدول داشته باشم و لازم نباشه تا در کد برنامه تغییری ایجاد کنم. به ذهنم رسید که برای ایجاد گالری از 3 جدول استفاده کنم. یک جدول برای عکس ها، یک جدول برای توضیحات فارسی و یک جدول برای توضیحات انگلیسی هر عکس که البته نمی دونم کار درستی هست یا نه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.