ورود

View Full Version : اشکال دراتصال به پایگاه داده

زینب فاطمی
سه شنبه 22 شهریور 1390, 15:59 عصر
سلام
من درایو c را بخاطرمشکلی که پیش اومده بود فرمت کردم بانک اطلاعاتم پرید ومپ سرور رو دوباره نصب کردم ولی وقتی ازطریق یک صفحه دردیریم ویور می خوام به بانک my sql وصل بشم منتقل می شه به صفحه بعد ولی آن صفحه سفید است وهیچ خطایی هم گزارش نمی ده که من بفهمم اشکال ازکجاست . ومثلا باید یک سری مطالب را دربانک درج کنه درآن صفحه سفید اصلا نمی گه به بانک وصل نشده که نتونسته درج کنه یا اینکه اطلاعات اشکال داشته . لطفا کمک کنید .

sma_mohseni
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 09:33 صبح
توی Pnp.ini تغییرات زیر را انجام دهید تا خطاها را نشانتان دهد:

display_errors = On
<br>
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT

و بعد از انجام تغییرات ومپ سرور خود را restart کنید

زینب فاطمی
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 15:55 عصر
با سلام
من چک کردم این طوری بود . اشکالی داره ؟

; error_reporting
; Default Value: E_ALL & ~E_NOTICE
; Development Value: E_ALL | E_STRICT
; Production Value: E_ALL & ~E_DEPRECATED

sma_mohseni
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 08:56 صبح
به این نکته توجه داشته باشید که در فایل ini هر خطی که با علامت ; شروع میشود غیر فعال بوده و در حقیقت یک توضیح (commnet) میباشد.
بنابر این در فایل ini به دنبال خطی بگردید که ابتدای آن ; نباشد.

زینب فاطمی
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 14:54 عصر
سلام
من نگاه کردم کلش همین طورهست یعنی اتدای همه ی خظوط علامت ; هست . باید چکارکنم ؟

bigtime
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 15:40 عصر
با سلام
شما extention های mysql , mysqli رو از طریق برداشتن ; از کامنت در بیارید بعد سرورتون رو یکبار ریست کنید ببینید چی می شه.

زینب فاطمی
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 16:18 عصر
سلام
متوجه نشدم درmysqlini بایدچه کاری انجام بدم . لطفا توضیح بدید چطوری کلش رو ازکامنت دربیارم .

زینب فاطمی
سه شنبه 29 شهریور 1390, 14:56 عصر
سلام
خواهشمندم یکی جواب بده من یک ماهه گیرکردم

nadi_1368
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 00:33 صبح
سلام کدهای کانکت و سلکت دی بی رو به این شکل بنویس اگه مشکلی داشته باشه ارور میده

mysql_connect( "localhost" , "root" , "") or die("can not connect");
mysql_select_db("MyDB") or die("can not select db");

bigtime
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 09:50 صبح
با سلام
اگر هنوز مشکلتون بر طرف نشده باید بگم که اون تغییرات رو در php.ini باید اعمال کنید ما در ویندوز mysql.ini نداریم که شما در بخش extension های این فایلی که گفتم علامت ; اول خطوط mysql و mysqli رو بر دارید چون اگر ; اول خطی باشه در این فایل یعنی اون خط comment هستش. و شما نمی تونید بدون فعال کردن این رو مورد با پایگاه داده تون ارتباط برقرار کنید.
راستی باید به خاطر دیر جواب دادنم هم ازتون معذرت بخوام چون سرم شلوغ بود نتونسته بودم سر بزنم.

زینب فاطمی
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 11:39 صبح
سلام
همین طوری نوشتمerror نمی ده علاوه براین وقتی توی بانک دستی هم مقداروارد می کنم توی سایت نشون نمیده .یعنی چه ازاین طرف می خوام مقداربریزم چه ازاون طرف بخونم کارنمی کنه . این برنامه تا قبل ازنصب مجدد ومپ کارمی کرده .

زینب فاطمی
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 11:47 صبح
سلام
من تو phpini رفتم وقسمت display_error ازحالت کامنت درآوردم ولی بعدش دیتا بیسم را بازنکردش وقتی کامنت را برگردوندم دیتابیسم را بازکرد .