ورود

View Full Version : رفع مشکل جستجو در سایت برنامه نویس

مهدی کرامتی
سه شنبه 22 شهریور 1390, 20:59 عصر
سلام.

پس از مدتها انتظار برای دریافت یک پاسخ مناسب از شرکت تولید کننده vBulletin (سیستم نصب شده بر روی سایت برنامه نویس برای فوروم و CMS) جهت رفع مشکل جستجوی فارسی، تصمیم بر آن گرفتم که از یک راه حل دیگر استفاده کنم.

نتیجه تحقیقات و آزمایشات چند ماه اخیر منجر به دستاورد کنونی، یعنی جستجوی کامل سایت با حروف فارسی و انگلیسی با گزینه های بسیار متنوع شد.

هم اکنون امکان جستجوی سریع بالای سایت و نیز جستجوی پیشرفته از سیستم جستجوی جدید استفاده می کنند و آماده بهره برداری هستند.

از مدیران عزیزی که پیگیر این قضیه بودند کمال تشکر را دارم.

با احترام،
مهدی کرامتی.

شاپرک
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 14:44 عصر
من امتحان كردم خيلي عالي بود. واقعا ممنون

ali190
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:52 عصر
سلام
عالی بود
واقعاً ممنون
یاعلی

LORD AELX
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 04:43 صبح
جناب کرامتی اگر لطف کنید و این دستاورد رو در فروم vbiran.ir به اشتراک بگذارید ممنون میشم. این فروم من نیست ولی کاملترین، تخصصی ترین و بهترین فروم در مورد VBulletin در حال حاضر هستش و کاربران زیادی رو پوشش میده. البته در مورد مشکل جستجو راهکارهایی ارایه شده ولی به نظر من جالب نبودند. من تو فروم خودم جستجوی سریع رو روی گوگل تنظیم کرده بودم تا تا حدودی مشکل جستجوی فارسی رو حل کرده باشم.

ارادتمند

رضا قربانی
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 10:42 صبح
خدا را هزار مرتبه شکر

با این کارتون به چشمهای ما امید دادی .

تشکر از همگی

مهدی کرامتی
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 11:53 صبح
جناب کرامتی اگر لطف کنید و این دستاورد رو در فروم vbiran.ir به اشتراک بگذارید ممنون میشم. این فروم من نیست ولی کاملترین، تخصصی ترین و بهترین فروم در مورد VBulletin در حال حاضر هستش و کاربران زیادی رو پوشش میده. البته در مورد مشکل جستجو راهکارهایی ارایه شده ولی به نظر من جالب نبودند. من تو فروم خودم جستجوی سریع رو روی گوگل تنظیم کرده بودم تا تا حدودی مشکل جستجوی فارسی رو حل کرده باشم.

راه حل مورد استفاده ما فقط برای سایت هایی قابل استفاده است که بر روی Dedicated Server اجرا می شوند و یا مسئول سایت به سرور دسترسی Shell در سطح اکانت root داشته باشد.

ایرسا_90
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 13:48 عصر
با سلام خدمت مدیران محترم سایت، اینجانب با توجه به اینکه عضو سایت هستم ولی اجازه ی ساخت تاپیک جدید را ندارم و نمی توانم مشکلات نرم افزاری خود را با دوستان در میان بگذارم. از مدیران خواهشمندم مرا راهنمایی و مشکلم را حل کنند.

ricky22
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 20:57 عصر
جناب کرامتی ضمن تشکر از زحمات شما برای جستجوی سایت اگر ممکن هست این مشکل را هم که در این (http://barnamenevis.org/showthread.php?291980-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%87%D9%85%D9%87-%DB%8C-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1)تاپیک به آن پرداخته شده را بررسی بفرمایید.

mahdi_rafatjah
یک شنبه 27 شهریور 1390, 00:29 صبح
دستتون درد نکنه ولی وقتی که نمی تونه برات چیزی بجوره که فایده نداره
من 1 ربع تو سایت سرچ زدم اما فایده نکرد
بعد رفتم تو گوگ آدرس سایت رو زدم و سره 3 سوت مطلبم رو جستم
به خدا اون سرچ قبلی ماه بود فقط باید وارد باشی
خواهشا درستش کنید

jeson_park
یک شنبه 27 شهریور 1390, 20:43 عصر
با سلام
میشه طرز استفادش رو هم به ما بگین!؟؟! :لبخند:
من هر وقت می خوام سرچ کنم از همون گوگل استفاده می کنم

site:barnamenevis.org [serach text]
بهتر جواب می ده
فرضا وقتی توی سایت شما مثلا سرچ می کنم "آموزش C#" هم نتایج مربوط به C# میاد و هم نتایج مربوط به آموزش در صورتی که من فقط "آموزش C#" رو می خوام

OHidden
دوشنبه 28 شهریور 1390, 20:14 عصر
سلام.
ضمن تشکر از مدیر محترم
به نظرم جستجوی قبلی خیلی بهتر بود.1ساعته دارم دنبال مطلبی میگردم اما به هیچی نرسیدم
مثلا دنبال آموزش C# هستم.حالا هر پستی که توش کلمه آموزش باشه نشون داده میشه

electro_esma
جمعه 01 مهر 1390, 22:13 عصر
با سلام
من هم مشکل دوستمون رو که در بالا گفته دارم
بعد از مدت زمان اندکی که توی سایت هستم حتی اجازه ویرایش تاپیکی که خودم درست کردم رو هم ندارم
چه برسه به این که تاپیکی درست کنم . خواهش می کنم به من جواب بدید....
من این سایت رو دوست دارم . خواهش می کنم من رو نا امید نکنید:افسرده:

bemilove
دوشنبه 04 مهر 1390, 17:38 عصر
http://barnamenevis.org/search.php?search_type=1

ممنون