ورود

View Full Version : قطع کردن قرقره پرینتر سوزنی بعد از پایان پرینت گزارش

Danial_Yousefi
سه شنبه 22 شهریور 1390, 23:27 عصر
سلام بر اساتید

یه مشکلی گیر کردم در حد اونم اینه که وقتی با اکتیو ریپورت یه گزارش رو با پرینتر سوزنی EPSON LQ-300+II و کاغذ پیوسته چاپ میکنم بعد پایان پرینت حتی اگه یه خط هم باشه کلی کاغذ الکی میاد بیرون مجبور میشم دستی یا با دکمه جمعش کنم ... خدا نکنه گزارشم چند صفحه باشه میاد یه سری چاپ میکنه یه سری خالی رد میکنی دوباره یه سری چاپ میکنه و......

چه جوری میتونم از بروز این مشکل جلو گیری کنم؟
یا اصلا چجوری میتونم به اکتیو ریپورت بگم که صفحه صفحه نکنه همه رو تو یه صفحه دنبال هم بزنه؟؟؟؟

farzinf
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 19:41 عصر
دوست عزيز از تو تنظيمات پرينتر مي توني مشكلتو حل كني

mohammadian7
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 21:41 عصر
سلام این مشکل به خاطر سنسور خود پرینتر هست که سعی میکنه کاغذ پرینتر رو به اصطلاح پارک کنه که این امر برای پرینت گرفتن روی کاغذهایی که پیوسته نیستن خوبه (اگر بخواین تک تک روی صفحات پرینت بگیرین)
در غیر اینصورت شما باید تنظیمات پرینتر رو بروی کاغذ پیوسته تنظیم نمایید.

Danial_Yousefi
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 22:11 عصر
ممنون آخه مشکلم اینجاست که ارتفاع فرم هام یکسان نیست ممکنه یکی 3 تا رکورد باشه یکی 15 تا من از LQ-300 اپسون استفاده میکنم (البته خدایی نکرده نه برای خودم ) و یه کاری که تونستم کنم این بود که طول پرینت تعیین کنم مثلا بگم اینقدر سانتی متر پرینت بگیر ولی پرینت های من بین 5 تا 108 سانتی متر متغیر ه بعد در ضمن هر دفعه باید برم تو پروفایلش تنظیم کنم که پیپر سورسم تراکتور فید باشه و فلان پروفایل رو میخوام سیو نمیشه تو اکتیو ریپورت دقیقا اندازه خروجی گزارشمو فیکس کردم با محتوای گزارش که صفحه سفید خالی نمیده ولی بازم پرینتر یا زیاد از حد کاغذ میده بیرون یا بیشتر از 55 سانت نمیده بیرون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا کمک کنید
البته تصمیم گرفتم یه پرینتر بخرم ببرم واسه طرف بی خیال این سوزنی شه

Danial_Yousefi
جمعه 25 شهریور 1390, 21:57 عصر
دیگه هیچ کس راه حلی به فکرش نمیرسه؟