ورود

View Full Version : مبتدی: طراحی سایت بعد از کدنویسی

diana63
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 12:11 عصر
با سلام
من از ویژوال استادیو استفائده میکنم وسایتم و به زبان Asp.net تحت#c مینویسم.متاسفانه از designکردن سایت اطلاعاتی ندارم.میخوام بدونم که آیا اگر الان کدنویسی سایت رو انجام بدم بعد از تموم شدنش میتونم طراحیش کنم؟یا باید همزمان انجام بشه؟

golnouri
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 13:59 عصر
دوست عزیز در ابتدا طراحی وب سایت طورت می گیره و بعدش روی آبجکتهای ایجاد شده متناسب با قالب وب سایتتون نوشتن کدها صورت می گیره.
گاهی اوقات قالب سایت رابطه مستقیم با برنامه نویسیش داره و ...
موفق باشید.

diana63
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 12:13 عصر
آره میدونم که باید اول آبجکتها رو بذارم.اما تغییراتی مثل رنگهاوسایزها و اینکه کدوم آبجکت کجا قرار بگیره و طراحی کلی صفحه ها را منظورم بود.میشه؟

hakan648
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 14:02 عصر
خب معلومه دوست عزیز . مثلا این صفحه رو نگاه کنید : http://developerteam.tk/Other/MyTemplate.htm
من این قالب رو فقط برای اینکه بدونم محتوا کجا قرار میگیرند نوشتم و قطعا قرار نیست این چیزی باشه که منتشر میشه .
فقط باید دقت کنید که قالب کلی رو درست طراحی کنید , بقیه چیز هارو میشه بعد از برنامه نویسی انجام داد . ( به سورس صفحه ای که قرار دادم یه نگاه بندازید! )
موفق باشید ...

Saber Mogaddas
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 14:06 عصر
بله می تونید این کارو انجام بدین برنام هاتون رو نوشته و تو table که قالبی هست که واسه سایتتون در نظر گرفتین انداخته بعد طراح خودش با اعمال کپی paste برنامه هاتونو تو جای مناسب قرار می ده..و با css بهشون استایل میده..