View Full Version : مبتدی: css رو کجای صفحه باید بنویسم ،چجوری؟
diana63
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 12:14 عصر
css رو کجای صفحه باید بنویسم که بشه ازش استفاده کرد؟
css همون styleهایی هست که برای صفحاتمون مینویسیم؟
اگر از css استفاده کنم دیگه صفحات سایت در برازرهای مختلف به هم نمیریزه؟
mmssoft
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 13:52 عصر
css برای تغییر ظاهر صفحه است. شما باید کد css رو تو یه فایل جدا با پسوند .css بنویسید و بعد اون رو توی فایل html و قسمت haed، لینک کنید. این استانداردترین روش و مطابق توصیه W3C هستش. برای لینک کردن css در صفحه کد زیر رو در بخش head فایل htmlتون کپی کنید :
<link href="css-address" rel="stylesheet" type="text/css" />
تو بخش css-address باید آدرس فایل cssتون رو بنویسید.
aliyeh
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 14:33 عصر
البته میشه کدهای css رو در همون فایل html ور در تگ Style هم نوشت ولی بهترین راه همونیه که دوستمون گفتن یعنی فایل css جدا ایجاد بشه و بعد به صفحه لینک داده بشه
diana63
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 12:23 عصر
css برای تغییر ظاهر صفحه است. شما باید کد css رو تو یه فایل جدا با پسوند .css بنویسید و بعد اون رو توی فایل html و قسمت haed، لینک کنید. این استانداردترین روش و مطابق توصیه W3C هستش. برای لینک کردن css در صفحه کد زیر رو در بخش head فایل htmlتون کپی کنید :
<link href="css-address" rel="stylesheet" type="text/css" />
تو بخش css-address باید آدرس فایل cssتون رو بنویسید.
خب بعد چطوری مثلا واسهTextBox1 مشخص کنم که styleش کدوم هست؟
Saber Mogaddas
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 13:36 عصر
پاسخ سوال اول:
<head>
<style type=”text/css”>
اینجا مثل:
Div
{
Color:#979191;
}
</style>
</head>
تو مثال بالا فونت همه div های صفحه رو تغییر دادم
و یا تو ویژوال توون :
Add Item>New Style Sheet
و داخل فایل *.css کد های css رو وارد میکنید.
پاسخ سوال دوم:
همه style هایی که واسه تگ های مختلف می دیم مثل : div ul span v v v..پیشنهاد میکنم در مورد selector های css جستوجو کنید..
پاسخ سوال سوم:
هر کاری که اصولی انجامش بدیم زمان view عرق کمی می ریزی
hakan648
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 13:45 عصر
خب دوست عزیز دیگه شما باید برید یک کتاب مطالعه کنید . ولی براتون یک مثال میزنم و فرمایش دوستان رو هم کامل میکنم :
CSS مخفف Cascading Style Sheet هست و بخش دوم از طراحی صفحات وب محسوب میشه . برای نوشتن CSS سه روش وجود داره : ( محتوا = HTML - نمایش = CSS - رفتار = JavaScript سه بخش هر صفحه وب هستند )
1 - نوشتن استایل در داخل تگ :
<div style="font-family:Tahoma;"></div>
این روش خیلی کم استفاده میشه و ممکنه بعصی از طراحان برای سهولت کار و برای تست بخشی از صفحه از این روش استفاده کنند .
2 - نوشتن استایل در تگ <style> :
<style type="text/css">
.someclass { font-family:Tahoma; }
</style>
که از این روش هم زیاد استفاده نمیشه . من یادمه که بلاگفا از این روش برای استایل دهی وبلاگ ها استفاده میکنه چون کاربران اجازه آپلود فایل استایل در خود بلاگفا رو ندارند.
3 - اینl روش هم روشی هست که دوستان گفتند . مزیت این روش نسبت به روشهای قبلی اینه که هم خانایی کد صفحات افزایش پیدا میکنه و هم سرعت بارگزاری به دلیل کش شدن اونها و هم اینکه این نوع استایل نویسی امکان نسبت دادن استایل به کلاس های کاذب رو به ما میده . مثل : hover , :active , :focuc: و ... که در روش اول امکان پذیر نیست !
حالا برای استایل دهی به یک TextBox میتونید از چند روش استفاده کنید که دو مورد رو عرض میکنم :
1 - دادن یک کلاس مثلا textbox به TextBox های مورد نظرتون و بعد تعریف کردن استایل برای اون کلاس ... ( نام textbox یک نام دلخواه و قابل تغییر هست )
<style type="text/css">
.textbox { background-color: green; }
</style>
<input type="text" class="textbox"/>
2 - استفاده از css3 : در این روش همه Input هایی که نوع Text هستند رو انتخاب میکنیم :
<style type="text/css">
input[type="text"] { background-color:green; }
</style>
برای یادگیری بیشتر کتاب مطالعه کنید و یا جستجو کنید . بنده در اینجا چند کتاب معرفی کردم (http://forum.how2learnasp.net/ShowTopic.aspx?Code=4626). شاید بدردتون بخوره .
موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.