View Full Version : سوال: ایجاد تصویر بر روی فرم بصورت کاشی
khorsandreza
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 22:50 عصر
سلام دوستان
میخواستم یک سری تصاویر را از دیتا بیس بخوانم و بصورت موزائیک در کنار هم بر روی فرم قرار دهم در مورد خواند تصویر از پایگاه داده و نمایش ان مشکلی ندارم ولی هر جه فکر می کنم نمی دانم جطور با چه ابزاری (کامپوننت) این کار را انجام بدهم
لطفا تصویر را ببینید
با تشکر
سعید صابری
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:06 عصر
tms ابزارهای جالبی داره
khorsandreza
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:10 عصر
tms ابزارهای جالبی داره
با سلام
خیلی علاقه مند نیست از سایر کامپوننت ها استفاده کنم حتی الامکان با ابزارهای خود دلفی اگه دلفی خوش قادر نباشه ان موقع برم سمت دیگر ابزارها
MohsenB
چهارشنبه 23 شهریور 1390, 23:54 عصر
سلام
ببینید تو این کار یه سری مسائل و مشکلات هست :
مثلا اگر همچی رو بخواید ساده بگیرین کافیه چندتا عنصر ایمج رو فروم قرار بدین و عکسها رو بترتیب از اولی تا آخرین تو ایمیجها لود کنید . خوب اگر عکسها یه اندازه باشن مشکلی نیست ولی اینجا یه مسئله پیش میاد اگر سایز عکسها متفاوت باشه مجبورین خاصیت Streach ایمج رو True کنید . که این باعث میشه تو عکسهایی که نسبت طول و عرض مناسب با ایمیج ندارن عکسها خیلی بد کشیده بشن.
تو این حالته که استفاده از یه ایمیج که بتونه به نسبت مناسب عکس رو کوچیک کنه احساس میشه که من به شما یه ایمیج از مجموعه DevExpress پیشنهاد میکنم که این کار رو میکنه .
اگر بخواهید خودتونم عکسها رو متناسب کوچیک کنید میتونید فقط یکم احتیاج به فکر داره .
خلاصه تو این کار خیلی مسائل و راه حل ها وجود داره از همین استفاده از ایمیج گرفته تا کشیدن عکسها بصورت کد و شاید تا درست کردن یه محیط سه بعدی برای نمایش عکس .
Felony
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 06:31 صبح
به راحتی میتونی تو 2 تا حلقه تو در تو عکس ها رو در Runtime درست کنی و تصاویر مورد نظر رو درشون بار کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.