ورود

View Full Version : سوال: جهت اطلاع از عملکرد صحیح سایتی که طراحی کردیم، هاست رایگانی وجود داره یا یک هاست تهیه کنم؟

sahel65
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 11:01 صبح
سلام
من یک سایت برای یه موسسه آموزشی تهیه کردم؛ با توجه به سایت قبلی فعلا فعاله ولی امکان ثبت نام و غیره رو نداره، مسئولین موسسه میخوان هر زمان که از صحت عملکرد سایت جدید مطمئن شدند اجازه بدن که بذارمش روی هاست.(چونکه عملیات ثبت نام و غیره رو هم دارند)
حالا با توجه به اینکه تجربه اولم هست و امکان اینکه خطاهایی پس از آپلود(که حتما پیش میاد) بوجود نیاد به نظرتون راه خوبی نیست که یک هاست ویندوز برای تست بگیرم و قبلش روی اون امتحان کنم؟ از نظر دامنه مشکلی نیست چون یه دامنه غیرفعال دارم که میتونم روی اون هاست فعالش کنم.

mehran_sh_t
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 11:41 صبح
سلام
مشکلات مربوط به هاست، مشکلات برنامه نویسی نیست. تنظیم هاست و دیتابیس ممکنه یک کم اذیتتون کنه. شما اگر از نوع برنامه نویسی (امنیت، مدیریت خطا و ...) مطمئنی، جای نگرانی نیست. البته هاست های مجانی هم برای تست هست. فکر می کنم خود asp.net هاست مجانی بده.
در ضمن، می تونید روی یک subdomain از وبسایت اصلی تست کنید، اینطوری فک کنم بهتره، چون مدیران هم اون رو روی وبسایت خودشون می بینن، هم تست برای شما مطمئن تره (سرعت لود و ...)
موفق باشید

sahel65
شنبه 26 شهریور 1390, 19:34 عصر
ممنون دوست عزیز
اگه یه ساب دومین درست کنم میتونم دقیقا کارهای ایجاد بانک و غیره رو ، روی اون انجام بدم؟ محدودیت و یا تداخلی با همدیگه ندارن؟