View Full Version : سوال: مشکل در نوشتن برنامۀ تعیین زمان خواندن داده از میکروکنترلر به زبان C در CodeVision
oveismahmoudi
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 14:01 عصر
من یه سری داده رو از سریال کامپیوتر می خونم (مثلاً هر 1 ثانیه، یک عدد مربوط به دما). حالا می خوام برای هر داده ای که می خونم، زمانش رو هم باهاش بخونم. ولی هر چی گشتم تو کتابام و اینترنت، نتونستم چیزی که زمان رو هم بهم بده پیدا کنم. اگه کسی میدونه چطوری میشه میکرو رو به زبان C تو کدویژن برنامه ریزی کرد که علاوه بر خونودن داده ها زمان خوندنشون رو هم به سریال بفرسته، ممنون میشم راهنمایی کنین.
لازم به ذکره که من کد نمی خوام! فقط می خوام راهنمایی کنین یا اسم دستور یا بخشی از کتابی که میتونه مرجع خوبی باشه معرفی کنین.
ممنون
حامد مصافی
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 15:34 عصر
دو راه دارید:
۱- با استفاده از یک کریستال ساعت تناوب ارتعاش میکروکنترلر رو روی یک ثانیه تنظیم کرده و در هر دور یک واحد به متغیر زمان اضافه کنید.
۲- از یک آیسی ساعت (مانند pcf8583۹ استفاده کنید.
البته هر دو مورد مربوط به حوزه الکترونیک بوده و توضیحات بیشتر در این فاروم ممکن نیست مگر اینکه در خود کد نویسی مشکلی داشته باشید
oveismahmoudi
جمعه 25 شهریور 1390, 12:08 عصر
سؤال برای راه سوم:
چون من این داده هام رو می خوام تو پی سی با متلب دریافت کنم، آیا میشه تو متلب و مثلاً با کمک ساعت پی سی این کارو کرد؟ یعنی ازون جایی که میدونیم داده ها در بازه های زمانی مشخص وارد پی سی میشن، به هر داده زمان دریافتش رو اضافه کنیم؟ اگه نو متلب میشه، ممنون میشم راهنمایی کنین و نام دستور یا بخشی از help متلب که میشه مراجعه کرد رو بگین.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.