PDA

View Full Version : apply کردن

Pouri_sb
جمعه 25 شهریور 1390, 01:52 صبح
سلام
من دانشجوی ترم 5 نرم افزارم. کسی تا حالا تو اینجا برای ادامه تحصیل تو خارج با بورسیه اقدام کرده؟
بعدا بیشتر پروژه های انجام شده مهمه یا مقاله؟
یه توضیح جامعی در مورد روندش می تونید بدین؟
ممنون

amirjalili
شنبه 26 شهریور 1390, 22:31 عصر
دوست عزیز :
اول از همه باید بگم بورس گرفتن برای کارشناسی ارشد سخت تر از دکتری هست و تقریبا پیشنهاد میکنم از فکرت بیرونش کن.
دوم : بگو منظورت از خارج کجاست؟

بعدا بیشتر پروژه های انجام شده مهمه یا مقاله؟

سوم : منظورت از پروژه چیه؟
به هر حال در این مورد باید بگم تو وقتی حرف از محیط آکادمیک میزنی پروژه برای کسی که داره پرونده تو رو بررسی میکنه فقط و فقط یعنی مقاله. شما باید در مقاله خودت علم رو (نه هر چیز دیگه) باید با دلایل ریاضی و استدلال منطقی یه قدم به جلو حرکت داده باشی. بنابر این تو بحث آکادمیک بی خیال عنوانی به اسم "پروژه" بشو و بی تعارف اگه اسمی ازش در حضور یه استاد ببری بدون وجود یه مقاله که پروژه رو تایید کنه فقط باعث میشی طرف بفهمه تو کلا در وادی بحث آکادمیک نیستی و بیشتر به درد همون مقطع لیسانس و بعدش هم بازار کار میخوری.
اما داشتن مقاله در یک ژورنال بین المللی خیلی مهمه. خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی مهم. بازم رک میگم مقالات و کنفرانس های داخلی رو خیلی روش حساب نکن. مقاله در IEEE , ISI و SPRING.
یه چیز دیگه : خدا رو شکر کن که 3-4 ترم دیگه مونده تا پایان درس شما پس هر چی میتونی زور بزن و تلاش کن تا معدلت بالا بشه. ببین اگه بدونی واسه جبران معدل پایین در اپلای باید چه بدبختی هایی کشید , هر جور شده معدلت رو میکشی بالا. تجربه من میگه اگه معدلت حداقل 16 باشه یه حاشیه امنی داری و بعدا هی تنت نمیلرزه و پیشمون نمیشی. معدل زیر 15 واقعا واست دردسر درست میکنه پس اگه میبینی ممکنه معدلت پایین تر از 15 بشه هر کاری میتونی بکن و برو تبصره ها و قانون های دانشگاهتون رو بخون و هر راه در رویی میتونی پیدا کنی دریغ نکن و اگه شده یه سری از درس ها رو دوباره ور داری ور دار اما معدل پایین رو دنبال خودت راه ننداز که....................
یه نکته دیگه :
اگه حتی تو دانشگاه آزاد عبدل آباد درس میخونی اصلا مهم نیست و اگه تو شریف درس میخونی بدون که یه 2 قرونی هم تو اپلای کردن تاثیر نداره مگه اینکه بتونی از استادای شریف واسه معرفی خودت به دانشگاه های دیگه استفاده کنی اما بدون اگه معدلت تو همون دانشگاه آزاد عبدل آباد بیش تر از معدل یکی تو شریف و تهران و امیر کبیر بیشتر باشه شانس تو بیشتر از اوناس.
شاید صد ها مورد از چیزایی که میگم رو دیده باشم.

مراحل اپلای بسته به برخی کشور ها فرق میکنه اما نهایتا باید برید در سایت دانشگاه ها و اونجا مراحل رو بخونید.
داشتن مدرک زبان تافل یا آیلتس الزامی هستش و نمره اون هم مهمه. برای آمریکا آزمون GRE رو باید بدی که آزمون سختی هست و باید واسش خیلی تلاش کنی.
مدارکت رو شامل ریز نمرات و مدارک لیسانس و اینا باید ترجمه بشه و واسشون ارسال بشه یا اسکنش رو در سایتشون آپلود کنی.
توصیه نامه از اساتید هم خیلی مهمه و اگه استاد بین المللی باشه خوب تاثیر گذاریش بیشتره.
داشتن پروپوزال و موضوع اون خیلی مهمه و باید دانشگاه رو قانع کنه که به شما پذیرش بده.
به دانشگاه های مالزی و هند هم اصلا اعتماد نکن. اصلا اصلا اصلا اصلا سراغ این شرکت های اعزام دانشجو نرو حتی اونایی که قانونی هستن.
اگه حتی نا امید شدی, هند رو بی خیال شو که اوضاعی اونجا هست که باورت نمیشه و پر شده از ایرانی های درب و داغون که سر هم رو هم کلاه میذارن و حتی دانشجو های ایرانی هم گند هایی زدن که بیا و ببین.
مالزی خوبه اما جدیدا ایرانی ها اونجا زیاد شدن و اونجا هم دارن گند بالا میارن.
سوئد و یه تعداد زیادی از دانشگاه های اروپا از حالت مجانی در اومدن و خرج تحصیلشون هم تقریبا بالاست. کانادا بی نهایت به معدل اهمیت میده. برای آمریکا داشتن نمره GRE خوب معدل رو جبران میکنه که فکر کنم واسه اون هم باید همون اندازه لیسانس وقت بذاری.

کشور های فرانسه و ایتالیا و این دست کشور ها هم بیشتر دانشگاه هاشون به زبان خودشون هست و باید زبان اون کشور رو بدونی.
دیگه چی مونده؟
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه.
موفق باشی.

Pouri_sb
سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:39 عصر
ممنون آقا امیر بابت توضیح کاملت, منظورم از پروژه برنامه هایی هست که تا حالا آماده کردم اما براش مقاله ای نداشتم.

هدفم استرالیا یا کاناداست.

بعدا سربازی رو باید 15 تومان وسیقه نقدی گذاشت؟ یا سند هم می شه؟ بعد از رفتن و پایان تحصیل می شه این سربازی رو خرید؟

amirjalili
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 08:36 صبح
همونطوری که گفتم فقط مقاله معنی داره اون هم در ژورنال های بین المللی نه پروژه یا هر چیز دیگه عملی.
استرالیا کلا خیلی گرونه اما برای کسایی که اقامت دارن خیلی ارزون تر تموم میشه.
کانادا همونطور که گفتم واقعا خیلی جای سختی واسه اپلای کردن هست و به معدل بالا هم خیلی اهمیت میده در ضمن برخی دانشگاه هاش برای دانشگاه آزاد و سراسری شرایط متفاوتی داره.
در مورد سربازی نمیتونم اطلاعات دقیقی بدم اما فکر میکنم شرایط تحصیل با وثیقه کمی سخت تر شده باشه از قبل که خوب میتونی یه سر بری و بپرسی.
بعد از پایان تحصیل نمیدونم میشه سربازی رو خرید اما در حال حاضر کسانی که بیش از 5 سال قبل از کشور خارج شدن میتونن سربازیشون رو بخرن که اینم میشه بپرسی.
کلا اینا ولش کن. فقط خوب درس بخون تا معدلت بالا بشه.
موفق باشی.