View Full Version : لاگ اف نشدن کاربران دامین
saman6488
جمعه 25 شهریور 1390, 16:38 عصر
با سلام،درر شبکه ما یه سری کاربر وجود دارن که همگی جوین دامین هستن،حالا گاهی اوقات این کاربران سیسمشون نه لاگ اف میشه نه ری استارت نه شات دان،باید دستی سیستم رو خاموش کنند،هر چی دکمه ریست و یا بقیه گزینه ها رو تو سیستم انتخاب میکنی هیچ عملی اتفاق نمی افته،میخوام بدونم علتش چی میتونه باشه
saman6488
جمعه 25 شهریور 1390, 22:02 عصر
بچه ها کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟؟؟؟؟
nima_8m
سه شنبه 29 شهریور 1390, 15:05 عصر
سیستمها 100% ویروسی شدن شک نکن من به این مشکل بر خوردم تا همه گیر نشده و کل شبکت رو منفجر نکرده سیستمهای ویروسی رو از شبکه خارج کن
acilios
سه شنبه 29 شهریور 1390, 17:12 عصر
سلام.
میتونی پروفایل یوزر هاتو دوباره ایجاد کنی، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه؛
کاربرانی که این مشکل رو دارن لیمیتن دیگه ؟!
saman6488
جمعه 01 مهر 1390, 23:22 عصر
سلام.
میتونی پروفایل یوزر هاتو دوباره ایجاد کنی، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه؛
کاربرانی که این مشکل رو دارن لیمیتن دیگه ؟!
سلام،سیستمها انتی ویروس اوجینال دارن،بعید میدونم ویروس داشته باشن،یه سرچ کردم تو انجمنهای خارجی این امر علتهای متعددی میتونه داشته باشه،یعنی برنامه های زیادی میتونند موجب اینکار بشن،روش شما رو هم تست میکنم،پروفایل کاربرها رو پاک میکنم دوباره میسازم شاید با اینم جواب بده،ممنون از توجهتون
khalil-s
شنبه 02 مهر 1390, 10:40 صبح
سلام اگه این امتحان رو هم بکنی سر نخ خوبی در حل مسائلت بهت میده:
به اون کامپیوتری که مشکل داره بصورت لوکال لاگین کن ببین باز مشکل داره که اگه جوابت مثبت بود احتمال ویرووس و خراب شدن ویندوز زیاده و اگر مشکلت حل شده این کار میتونی انجام بدی یکی اینکه یک بار همون کامپیوتر رو از جوین دامین خارج کن و دوباره جوین دامین کن و اگه درست نشد می تونه مشکلاتت از اکتیو دایرکتوری و مخصوصاً سرویس DNS شما باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.