PDA

View Full Version : سوال: refresh اطلاعات در کریستال ریپورت

z.gh_user
شنبه 26 شهریور 1390, 09:57 صبح
با سلام
گزارش من درمورد اطلاعات یه بیماره که بسته به شماره پرونده ای که وارد میکنیم میاد.
حالا میخوام وقتی شماره پرونده پاک شد اطلاعات بیمار هم از روی فرم پاک بشه ولی نمیدونم دستورش چیه؟
شما میدونید چطوری باید این کارو بکنم؟

f_pakzad
شنبه 26 شهریور 1390, 12:28 عصر
یعنی فرمی که شامل گزارش است بازه و همزمان اون رکورد از طریق فرم دیگر حذف میشه؟

z.gh_user
شنبه 26 شهریور 1390, 15:00 عصر
من توی فرمم از tabcontrol استفاده کردم, یعنی توی یه تب اطلاعات بیمار وارد میشه و توی یه تب دیگه میشه از اطلاعات بیمار گزارش گرفت(شماره پرونده توی فرم مشترک , خارج از tabcontrol هست)
وقتی شماره پرونده پاک میشه اطلاعات توی همه تب ها خالی میشه غیر از این تب که توش CrystalReportViewer هستش

f_pakzad
شنبه 26 شهریور 1390, 15:06 عصر
این ابجکت CrystalReportViewer را public تعریف کنید و در آن فرمی که شماره پرونده حذف میشود ابتدا یک شیء از این فرمی که توش تب کنترل هست تعریف کرده و بعد CrystalReportViewer را مساوی null قراردهید

z.gh_user
شنبه 26 شهریور 1390, 15:19 عصر
ممنونم از جوابتون
من دستوراتمو با vb.net مینویسم, چیه CrystalReportViewer را مساوی null قرار بدم؟!
در ضمن همه کدهای من داخل یه فرمه

f_pakzad
شنبه 26 شهریور 1390, 16:14 عصر
اگر داخل فرم هست که چه بهتر
فرض کنید برای تولید و نمایش گزارش یک زیربرنامه نوشتید به نام
view_report
حالا در قسمتی که کد مربوط به حذف را نوشتید د رانتها این زیررنامه را هم فراخوانی کنید. در این صورت با توجه به اینکه این رکورد حذف شده گزارش خالی برای این رکورد تولید میکند
منظورم از نال کردن هم این بود که دیتایسورس را نال کنید

z.gh_user
یک شنبه 27 شهریور 1390, 11:21 صبح
از توجه و راهنماییتون خیلی ممنونم
با کمی تغییرات (اینکه زیر برنامه رو در lostfocus شماره پرونده فراخوانی کردم) این مشکل حل شد,اما هنوز یه سری مشکل دیگه هست که امیدوارم بتونم حلش کنم.
بازم مرسی

f_pakzad
یک شنبه 27 شهریور 1390, 13:02 عصر
از توجه و راهنماییتون خیلی ممنونم
با کمی تغییرات (اینکه زیر برنامه رو در lostfocus شماره پرونده فراخوانی کردم) این مشکل حل شد,اما هنوز یه سری مشکل دیگه هست که امیدوارم بتونم حلش کنم.
بازم مرسی
خواهش میکنم