ورود

View Full Version : چه هاستی بخرم ؟

sara_mc
شنبه 26 شهریور 1390, 12:39 عصر
سلام
من میخوام یه سایت طراحی کنم با asp.net و sql ، توی این سایت قراره هم کلی تبلیغات وجود داشته باشه و هم خبر ، بانک اطلاعاتی هم داره و احتمالا بازدیدش هم قراره زیاد باشه ، برای یه همچین سایتی چه هاستی رو از چه شرکتی پیشنهاد میکنید ؟ البته سرعت و امنیتش هم خوب باشه

bahareh1368
شنبه 26 شهریور 1390, 13:03 عصر
با سلام.
از نظر امنیت و پشتیبانی ایران هاست بهترین هاست در ایرانه و هر کس ازش استفاده کرده از هر لحاظ خیلی راضی بوده.مخصوصا پشتیبانی قوی ای داره.از نظر رتبه بندی هم در بالاترین رتبه قرار داره.من ایران هاست و پیشنهاد می کنم.
موفق باشید

Saman Hashemi
شنبه 26 شهریور 1390, 13:48 عصر
منم با ايران هاست موافقم از هر لحاظ حرفه اي هستند مخصوصا پشيتباني كه از 7 صبح تا 12 شب پاسخگو هستند حتي روزهاي تعطيل...!

jaykob
شنبه 26 شهریور 1390, 15:32 عصر
سلام

من هاست هامو از این (http://www.tivasafe.com/) شرکت می خرم . سرعتش خوبه چون دامین های کمی روی یک سرور قرار می دن . امنیتش هم عالی هست .

موفق باشید

sara_mc
شنبه 26 شهریور 1390, 17:41 عصر
ممنون از راهنمایی همگی ، اما نگفتید برای سایتی با این مشخصات چه میزان فضا و چه پهنایی باندی رو تهیه کنم ؟ آخه در این مورد اطلاعات زیادی ندارم و مشکلم هم بیشتر تو انتخاب اینها هست تا اینکه از کجا بخرم

HamedNet_ir
شنبه 26 شهریور 1390, 21:56 عصر
فضا = بستگی به فایلهاتون دازه
پهنا = رابطه ی مستقیم با نمایش فایلها و بازدید

برای سایت شما در ابتدا 100 مگ و 10 گیگ پهنا کافیه
اگر کم اوردید درخواست آپگرید کنید.

میلاد قاضی پور
شنبه 26 شهریور 1390, 23:21 عصر
منم ایران هاست رو پیشنهاد میکنم اما متقابلا قیمت بیشتی هم باید پرداخت کنید . مثلا من تنها به خاطر قیمتش از مهر هاست خرید کردم .چون پلنهای مهرهاست همه چیو ساپورت میکنه و قیمت کمتری هم داره .بیشتر مشتری هاش هم در رنج کاری مورد استفاده من بودن . اما چون تازه خریدم نمیتونم با اطمینان بگم که خوبه یا بده .
اگه کسی در مورد مهر هاست نظری داره لطفا ارائه کنه.

davood59
یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:20 عصر
به نظر من هم چون فعلا اول کار هستید بهتره که فضای زیادی رو نخرید ، همون 50 مگ در ابتدا کافیه، بعدش اگه دیدید کارتون داره بهتر میشه میتونید افزایش بدید، سعی کنید در ابتدا میزان نیازهای خودتون رو برای یکسال بسنجید بعدش اقدام به خرید کنید.
من خودم از میهن هاست و رادکام استفاده می کنم! اگه کمکی خواستید بفرمایید.