ورود

View Full Version : سوال: آیا می توان با Kylix و از طریق وبسایت SMS ارسال کرد؟

fa_karoon
شنبه 26 شهریور 1390, 18:03 عصر
سلام دوستان

برای ارسال SMS از طریق سایت نمی خواهم از سایت ها و شرکت هایی که این امکان را با دادن یک شماره تلفن فراهم می کنند استفاده کنم آیا راه دیگری هست

مثلا ما با kylix و gsm مودم از طریق نرم افزارهای ویندوز و تنظیمات ویندوز ارسال اس ام اس انجام داده ایم آیا می توان چنین کاری را تحت وب انجام داد؟

لطفا دوستان راهنمایی کنند

توضیح : جستجو کردم به نتیجه جامعی نرسیدم

modern_amin
دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:21 صبح
بستگی به اپراتور داره ، کلا بیشتر اپراتورهایه دنیا این اجازه رو نمیدند
تو ایران هم نمیشه

Saman Hashemi
دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:29 صبح
مستقيم شايد نشه اما ميتوني يه سرويس درست كني و با اون سرويس شماره موبايل از بانك سايتت بگيري با استفاده از يه Winapp اين كار انجام بدي...!

fa_karoon
یک شنبه 03 مهر 1390, 11:07 صبح
مستقيم شايد نشه اما ميتوني يه سرويس درست كني و با اون سرويس شماره موبايل از بانك سايتت بگيري با استفاده از يه Winapp اين كار انجام بدي...!

سلام می شه لطفا بیشتر توضیح بدهید
می خواهم هر زمان که یکی از کاربران بخواهد بتواند از طریق سایت من یک SMS به کاربر دیگری بدهد، خودم فکر کردم اگر سیستمی در اغلب ساعات روشن باشد می توان gsm مودم را به آن وصل کرد و بعد برنامه ای نوشت که به بانک اینترنت ام وصل شود و اس ام اس ها را ارسال کند اما در این صورت نیاز به کامپیوتری داریم که اغلب ساعات روشن باشد
لطفا برای راه حلی که گفتید راهنمایی کنید.

Saman Hashemi
یک شنبه 03 مهر 1390, 11:22 صبح
چيزي من گفتم برعكس گفته شما بود...!
شما يه سرويس درست ميكنيد و هر كاربر با استفاده از اون به بانك متصل شده اطلاعاتي را ميگيرد و بعد با gsm مودمي كه به كامپيوترش متصل شده پيام ارسال ميكند...!
اما اوني كه مد نظر شماست مشخص ديگه بايد يه سرور داشته باشي و gsm بهش متصل كني
به نظرم اگه بري پنل بگيري دردسر و هزينه كمتري داره ...!