ورود

View Full Version : سوال: نمایش تعدادی ایکون در یک پوشه

nsco_nsco
شنبه 26 شهریور 1390, 23:35 عصر
سلام دوستان من می خوام یکمثلا 10 ایکون رو که در پوشه یک در درایو سی هست رو در فایل اگزم نمایش بدهم البته نام ایکون هم می خوام نمایش بدم البته میشه یک جور دیگه هم نگاه کرد یعنی فرض کنید که به جای ایکون فایل اگزه رو بشه نشون داد که با کلیک روی ان نرم افزار مورد نظر اجرا بشه ممنون می شم راهنمایی کنید ممنون میشم سریع کمک کنید :قلب:

BORHAN TEC
شنبه 26 شهریور 1390, 23:41 عصر
اگه از دلفی 2010 به بعد استفاده می کنید می توانید با TDirectory.GetFiles لیست فایل های یک پوشه رو استخراج کنید. برای استفاده از رکورد TDirectory باید از یونیت IOUtils استفاده کنید.

nsco_nsco
شنبه 26 شهریور 1390, 23:54 عصر
ممنون میشم یک مثال ذکر کنید :قلب:

nsco_nsco
شنبه 26 شهریور 1390, 23:56 عصر
سلام این رو که می گید TDirectory به صورت شاخه ای نمایش می دهد اما من می خوام به صورت ایکونی نشون بده ممنون میشم راهنمایی کنید :قلب:

BORHAN TEC
یک شنبه 27 شهریور 1390, 00:02 صبح
ممنون میشم یک مثال ذکر کنید
uses
IOUtils;

procedure TForm3.Button1Click(Sender: TObject);
var
S: string;
begin
Listbox1.Items.Clear;
for S in TDirectory.GetFiles('c:\myDir\', TSearchOption.soTopDirectoryOnly,
function (const path: string; const SearchRec: TSearchRec):Boolean
begin
Result := ExtractFileExt(SearchRec.name) = '.ico';
end) do
ListBox1.Items.Add(S);
end;

MohsenB
یک شنبه 27 شهریور 1390, 00:03 صبح
سلام

خوب مشکلتون با ShellView چیه ؟

nsco_nsco
یک شنبه 27 شهریور 1390, 00:21 صبح
سلام ممنون از پاسخهاتون من کد رو قرار می دهم ارور می دهد ممنون میشم کمک کنید :قلب:

BORHAN TEC
یک شنبه 27 شهریور 1390, 09:55 صبح
سلام ممنون از پاسخهاتون من کد رو قرار می دهم ارور می دهد ممنون میشم کمک کنید
حق با شماست من کد بالا رو تست نکرده بودم. برای رفع این مشکل باید به جای TDirectort بنویسید TDirectory و به جای TSearchOptions باید بنویسید TSearchOption. البته کد رو در پست قبل اصلاح کرده ام که میتونید از اون استفاده کنید.

nsco_nsco
دوشنبه 28 شهریور 1390, 03:47 صبح
سلام
ممنون از کدتون مشکلی که هست من می خوام به صورت شماتیکی نمایش بدهم که این فقط اسم های این فایلها را لیست می کند ممنون می شوم راهنمایی کنید با تشکر از همه دوستان و مخصوصا اقای عشایری :قلب:

SAASTN
دوشنبه 28 شهریور 1390, 22:28 عصر
همونطور که MohsenB گفتند یکی از روشها استفاده از TShellListView هست: