ورود

View Full Version : قسمتهای ajax صفحه بعد از چند دقیقه کار نمی کنن

severous26000
یک شنبه 27 شهریور 1390, 15:41 عصر
سلام
من یه سایت درست کردم توش از ajax استفاده کردم.منتها بعد از چند دقیقه که کاربر کاری توی سایت نمی کنه دیگه قسمتایی از سایت که از ajax استفاده کردم کار نمی کنه.نمی دونم مربوط update panel می شه یا script manager یا چیز دیگه.لطفا راهنماییم کنید

aminghaderi
یک شنبه 27 شهریور 1390, 16:28 عصر
سلام.
سوالات زیر رو با دقت جواب بدین تا مشکل واضح مشخص بشه چیه:
1- بعد از دقیقا چند دقیقه ، دیگه کار نمی کنه؟
2- در کدام مرورگر ها چنین اتفاقی می افته(پروسه اجکس متوقف می شه)؟
3- ایا در تمام قسمت هایی که با اجکس طراحی کردید این اتفاق می افته یا مربوط به قسمتی از برنامه است؟ یا فقط یک قسمت از برنامه شما با تکنیک اجکس کار می کنه؟

severous26000
سه شنبه 29 شهریور 1390, 01:08 صبح
من از مرورگر فایر فاکس استفاده می کنم.بعد از 5 دقیقه قسمتایی که توی آپدیت پنل گذاشتم کار نمی کنن.توضیحاتم کافیه؟هر چی نگاه کردم آپدیت پنل یا اسکریپت منیجر تایم اوتی که مربوط به این مسطله باشه نداشتن

severous26000
سه شنبه 29 شهریور 1390, 16:32 عصر
کسی نمی دونه ایراد از کجاست؟

aminghaderi
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 12:52 عصر
با شناختی که من از اجکس دارم ارتباطی با حفظ ارتباط با سرور (Server Time Out ) نداره ، مگر اینکه UpdatePanel در الگریتم امنیت خود از session استفاده کرده باشه ، به خاطر اینکه شواهد اینجوری نشون می ده که یه جورایی بعد از Session Time Out کامپوننت کار خودش رو درست انجام نمی ده؟!
شخصا از کاموننت های اجکس تا به حال استفاده نکردم که بدونم مشکل دقیقا مربوط به کدام قسمت اون می شه ولی کن اجکس رو خیلی خوب می شناسم و مشکل مربوط به ذات اجکس نمیشه.