ورود

View Full Version : مشکل نمایش فونت فارسی در فایرفاکس

ali_autumnal
یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:26 عصر
با عرض سلام وخسته نباشید

تو پروژه ای که کار می کنم از تعدادی فونت فارسی استفاده کردم. و به شکل زیر تعریف کردم:

@font-face
{
font-family:'BTitrBd';
src: url('Resource/Fonts/BTitrBd.ttf'),url('Resource/Fonts/BTitrBd.eot');
font-weight:normal;
font-style: normal;
}

OR

@font-face {
font-family: 'BKoodkBd';
src: url('Resource/Fonts/BKoodkBd.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('Resource/Fonts/BKoodkBd.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('Resource/Fonts/BKoodkBd.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

اکسپلور و سفری بدرستی ساپورت می کنند اما متاسفانه فایر فاکس نمیتونه بدرستی ساپورت کنه. راه حلی واسه این مشکل وجود داره؟

فایر فاکس از لحاظ شکل و نوع فونت دقیقا شناخته اما اینطوری نمایش میده: خ و ش آ م د ی د
ویراش فایرفاکس: 6.0.2

البته تو سایت یک پزشک هم از فونت کداک استفاده شده. فایر فاکس من اونو بدرستی نشون میده اما پروژه خودم رو درست نشون نمید.

متشکرم
علی پاییزی

hamidre13
یک شنبه 27 شهریور 1390, 21:42 عصر
توی تنظیمات خود مرورگر انکدین رو یونیکد گذاشتین؟ گاهی اوقات به دلیل یونیکد نبودن این مشکل پیش میاد

ali_autumnal
یک شنبه 27 شهریور 1390, 21:59 عصر
توی تنظیمات خود مرورگر انکدین رو یونیکد گذاشتین؟ گاهی اوقات به دلیل یونیکد نبودن این مشکل پیش میاد

نه مشکل از اون نیست.
مشکل از خود فونت هستش. فونت کداک رو دانلود کردم درست شد. اما بقیه فونت هام مشکل دارند.

کسی فونتی نداره که مشکل نداشته باشه؟

Saber Mogaddas
دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:37 صبح
منم این مشکل دارم واسه حل این مشکلم مجبورن واسه IE از EOT استفاده کردم و برای فایر فوکس پیش فرض tahoma دادم .. دقت کنید میبنید فقط فونت هایی که بینشون فاصله هست اونجوری مشن مثل B YekaN ,B KoodaK ..از چند تا سایت یه چیزایی پیدا کردم ولی کار نکردن..