ali_autumnal
یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:26 عصر
با عرض سلام وخسته نباشید
تو پروژه ای که کار می کنم از تعدادی فونت فارسی استفاده کردم. و به شکل زیر تعریف کردم:
@font-face
{
font-family:'BTitrBd';
src: url('Resource/Fonts/BTitrBd.ttf'),url('Resource/Fonts/BTitrBd.eot');
font-weight:normal;
font-style: normal;
}
OR
@font-face {
font-family: 'BKoodkBd';
src: url('Resource/Fonts/BKoodkBd.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('Resource/Fonts/BKoodkBd.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('Resource/Fonts/BKoodkBd.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}
اکسپلور و سفری بدرستی ساپورت می کنند اما متاسفانه فایر فاکس نمیتونه بدرستی ساپورت کنه. راه حلی واسه این مشکل وجود داره؟
فایر فاکس از لحاظ شکل و نوع فونت دقیقا شناخته اما اینطوری نمایش میده: خ و ش آ م د ی د
ویراش فایرفاکس: 6.0.2
البته تو سایت یک پزشک هم از فونت کداک استفاده شده. فایر فاکس من اونو بدرستی نشون میده اما پروژه خودم رو درست نشون نمید.
متشکرم
علی پاییزی
تو پروژه ای که کار می کنم از تعدادی فونت فارسی استفاده کردم. و به شکل زیر تعریف کردم:
@font-face
{
font-family:'BTitrBd';
src: url('Resource/Fonts/BTitrBd.ttf'),url('Resource/Fonts/BTitrBd.eot');
font-weight:normal;
font-style: normal;
}
OR
@font-face {
font-family: 'BKoodkBd';
src: url('Resource/Fonts/BKoodkBd.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('Resource/Fonts/BKoodkBd.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('Resource/Fonts/BKoodkBd.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}
اکسپلور و سفری بدرستی ساپورت می کنند اما متاسفانه فایر فاکس نمیتونه بدرستی ساپورت کنه. راه حلی واسه این مشکل وجود داره؟
فایر فاکس از لحاظ شکل و نوع فونت دقیقا شناخته اما اینطوری نمایش میده: خ و ش آ م د ی د
ویراش فایرفاکس: 6.0.2
البته تو سایت یک پزشک هم از فونت کداک استفاده شده. فایر فاکس من اونو بدرستی نشون میده اما پروژه خودم رو درست نشون نمید.
متشکرم
علی پاییزی