View Full Version : سوال: فیت کردن بیضی در تصویر
mortezamsp
یک شنبه 27 شهریور 1390, 19:32 عصر
با سلام.
من یک تصویر باینری دارم که شامل یک لبه ضخیم از لکه ای بیضی شکل میباشد. میخواهم بهترین بیضی متناسب با آن را پیدا کنیم. تا جایی که سرچ کردم هیچ کدی پیدانکردم که خطای اون قابل قبول باشه. دنبال کدی میگردم که خطاش خیلی خیلی کم باشه.
من این نمونه کد ها رو از سایت متلب و چند سایت دیگه پیدا کردن، ولی بدردم نمیخورن :
مصطفی ساتکی
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 08:40 صبح
سلام
least-squares fitness یکی از روش های موجوده که در اکثر کتابخانه ها از این روش استفاده میشه و این روش نسبت به روش polar و روش استفاده از foci جواب بهتری هم میده شما می تونی از convex hull استفاده کنید و سپس کل سیگنال رو smooth کنید و حالا این سیگنال فیلتر شده بدست آمده رو بدی به fitEllipse اینطوری تقریب بدست آمده شاید بهتر باشه.
در واقع از این لحاظ می گم least-square داره جواب خوبی میده چون به صورت iterative داره میزان خطا رو محاسبه می کنی و مسلما کمترین خطای بدست آمده میشه بهترین جواب
البته قابل ذکره که شما می تونید روش خودتون tune بیشتری کنید یعنی پیش پردازش های لازم رو انجام بدید من تو circle اینکارو با دقت بالا انجام دادم هیچ کدوم از کتابخانه های موجود و matlab همچین روال یکپارچه ندارند که بتونه با این درصد بالا تشخیص بده البته اینکار شده 2000 خط کد با c نه یه روال 100 خطی
mortezamsp
سه شنبه 05 مهر 1390, 13:13 عصر
استفاده از چندضلعی محدب هم خوب جواب نداده. باید همون راه حل خودم رو کامل کنم. مرسی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.