ورود

View Full Version : یه دستور select کاری

smm2006sh
یک شنبه 27 شهریور 1390, 22:12 عصر
با سلام
من یه وب سایت درست کردم و توی این وب سایت یکسری فروشگاه ثبت میشوند . اما سوالم: این فروشگاهها توی صفحه اول سایتم به نمایش در میایند . حالا میخوام وقتی دارم اونو ثبت میکنم جزئ 10 نمایش اول گرید ویو باشه(یعنی حداقل 10تای اول را خودم کنترل کنم و هنگام ثبت اگه نخواست توی صفحه اول باشه توی پیج های بعدی ثبتش کنم) . حالا باید چه فیلدی اضافه کنم و برای ذیتا سورس چه دستور فیلتری در نظر بگیرم.
به توجه به این که الان هر فروشگاهی اول ثبت بشه اولین نمایش داده میشه(من میخوام خودم کنترل کنم):متعجب::متعجب:

hjran abdpor
دوشنبه 28 شهریور 1390, 00:12 صبح
با سلام .
اگه سوالتون را درست فهمیده باشم باید از دستور Top توی Slecet استفاده کنید .

salehbagheri
دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:34 صبح
اگه سوالتون را درست فهمیده باشم باید از دستور Top توی Slecet استفاده کنید .

نه منظورشون واضح نیست! ولی من خودم معمولاً از یه ستون اضافه به نام Class یا Priority استفاده میکنم که در هنگام فراخوانی با استفاده از دستور OrderBy Class یا OrderBy Priority میتونم موارد دلخواه خودم رو انتخاب کنم.

smm2006sh
دوشنبه 28 شهریور 1390, 10:59 صبح
با سلام
ببینید دوستان این سایت من یه سایت تجاری ، تبلیغاتی هست و کسی که میخواد توی این سایت به عنوان یه فروشگاه ثبت بشه اگه بخواد صفحه اول باشه(یا توی پیج های بعدی گرید ویو) هزینه های متفاوتی پرداخت میکنه . حالا من کارم اینه که اگه موقع ثبت اون فروشگاه خواست صفحه اول باشه باید چی کار کنم . امید وارم منظورم رسیده باشه

Saman Hashemi
دوشنبه 28 شهریور 1390, 11:02 صبح
آقاي باقري بهترين پيشنهاد دادن شما يه فيلد بذار براي اولويت و براساس همون OrderBy كن ...!
حالا براي اونايي كه بايد صفحه اول باشند 1 بذار براي صفحه هاي ديگه 2و3و...

smm2006sh
سه شنبه 29 شهریور 1390, 09:31 صبح
سلام سامان جان
منظور شما اینه که یه فیلد برای این جدولم اضافه کنم و مثلا اونایی که میخوام توی 10 اول باشند را عدد 1-10 بدم و بقیه را عدد بالا تر از 10 و بعدش order BY کنم درسته ؟؟؟:متفکر:

Saman Hashemi
سه شنبه 29 شهریور 1390, 11:09 صبح
دقيقا:چشمک: