ورود

View Full Version : سوال: چه متني در شبکه ارسال ميشه ؟

singel
دوشنبه 28 شهریور 1390, 09:21 صبح
سلام دوستان عزيز
من توي يک شرکت کار مي کنم که يک کامپيوتر سرور داره که با پورت سريال به يک سخت افزار متصله و از طريق پورت سريال دستورات خودشو ارسال ميکنه
ما ميتونيم روي کلاينت هامون که از طريق شبکه به سرور متصل هستند يک برنامه ( البته مخصوص خودشو ) نصب کنيم تا از اونجا هم کنترل داشته باشيم ،
تا اينجا هيچ مشکلي نيست .
حالا ما ميخواهيم امکانات اضافه تري داشته باشيم ! بايد بدونيم که کلاينت به سرور چه چيزي ارسال ميکنه يا چه متني (از طريق شبکه ) ارسال ميشه که بتونيم برنامشو بنويسيم ،
ايا راهي هست که بفهميم چه چيزي داره ارسال ميشه ؟

mhsaleh
دوشنبه 28 شهریور 1390, 21:42 عصر
من به طور صحیح منظور و هدف شما را متوجه نشدم. اما اگر قصد شما این است که ببینید چه اطلاعاتی در بستر شبکه بین سرور و کلاینت رد و بدل می شود پیشنهاد می کنم از نرم افزارهای sniffer استفاده نمایید. با این نرم افزارها که داده های شبکه شما را دریافت می کنند در صورتی که رمز نگاری قدرتمندی روی آنها نباشد از محتوای داده ها با خبر شوید. یکی از معروف ترین این نرم افزارها Wireshark می باشد.

singel
سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:20 عصر
چه اطلاعاتی در بستر شبکه بین سرور و کلاینت رد و بدل می شود

بله دقيقا منظورم همين بود ، نرم افزار Wireshark را نصب کردم اما چيز بدرد بخوري نمايش نميده ، همه رو بصورت باينري يا هگز نمايش ميده ايا راهي بهتري نيست

mhsaleh
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:14 عصر
خوب باید ببینید داده ها در چه قالبی تبادل می شوند و بعد آنها را تحلیل کنید. اما با این روش بعید است بتوانید روش کار نرم افزار مربوطه را بیابید. مگر آنکه مطمئن باشید که تمام داده های مورد نیاز شما به همان صورت روی بستر شبکه منتقل می شوند.

razeghi_loved
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 12:14 عصر
شما از باید از اسنیفر های مخصوص هر برنامه استفاده کنی مثلا اگر یاهو مسنجر و از این چیزها داری باید مسنجر اسنیفر اجرا کنی
اگر می خواهی رمز و اطلاعات رمزی را در بیاری از cain استفاد کن و ...
وایرک شارک برای کسانی هست که واقعا حرفه ای هستند

singel
سه شنبه 05 مهر 1390, 15:07 عصر
شما از باید از اسنیفر های مخصوص هر برنامه استفاده کنی مثلا اگر یاهو مسنجر و از این چیزها داری باید مسنجر اسنیفر اجرا کنی

اين نرم افزار بصورت اختصاصي براي شرکت نوشته شده پس در نتيجه فکر نکنم اسنيفر داشته باشه

يه نرم افزار به نام EtherDetect گرفتم که pack هاي ارسالي رو نشون ميده اما هنوز مشکلم حل نشده