View Full Version : یه نوع master detail
mnakhaei67
دوشنبه 28 شهریور 1390, 10:27 صبح
سلام. من یه مشکل در دیبی گرید دارم و آن اینکه چه جور میتونم وقتی 2 تا دیبیگرید در فرم های جداگانه دارم رو جوری به هم وصل کنم که نیازی به پرکردن فیلدهای یکسان در هر دو دیبی گرید نباشه یعنی مثلا اگه یکی از دیبی گریدها(master)دارای فیلدهای [ارقام تصادفی مهلت تحویل و مهلت تحویل و مقدار کمبود و مقدار سفارش و ارقام تصادفی تقاضا و تقاضا و دوره و روز و روزهای مانده تا ورود سفارش] باشه و دی بیگرید دوم همونی باشه که تو چند پست بالاتر از این یکی فرستادم چه طور میشه اینها رو به هم مربوط کرد به طوری که کاربر وقتی فیلدهای یکسان در دیبی گرید detail وارد کرد به طور خودکار اعداد وارد شده در فیلدهای یکسان در master کپی شوند؟:گیج:با تشکر فراوان
MohsenB
سه شنبه 29 شهریور 1390, 00:17 صبح
سلام. من یه مشکل در دیبی گرید دارم و آن اینکه چه جور میتونم وقتی 2 تا دیبیگرید در فرم های جداگانه دارم رو جوری به هم وصل کنم که نیازی به پرکردن فیلدهای یکسان در هر دو دیبی گرید نباشه یعنی مثلا اگه یکی از دیبی گریدها(master)دارای فیلدهای [ارقام تصادفی مهلت تحویل و مهلت تحویل و مقدار کمبود و مقدار سفارش و ارقام تصادفی تقاضا و تقاضا و دوره و روز و روزهای مانده تا ورود سفارش] باشه و دی بیگرید دوم همونی باشه که تو چند پست بالاتر از این یکی فرستادم چه طور میشه اینها رو به هم مربوط کرد به طوری که کاربر وقتی فیلدهای یکسان در دیبی گرید detail وارد کرد به طور خودکار اعداد وارد شده در فیلدهای یکسان در master کپی شوند؟:گیج:با تشکر فراوان
؟؟؟؟!!!!!
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ مثلا بگین این دوتا یه اندازه سطر دارن؟ یه اندازه ستون دارن؟ موقیت این سطر و ستونها تغییر میکنه؟ اگر تغییر میکنه یا مشابه همدیگر نیست چه فیلد یکتایی دارن که توی دو تا سطر مساوی باشن ؟
mnakhaei67
سه شنبه 29 شهریور 1390, 09:49 صبح
سلام.من فیلدهای master رو گفتم.فیلدهای دیبی گرید detail من هم شامل موارد زیر میباشد:
1)مهلت تحویل
2)ارقام تصادفی مهلت تحویل
3)f_sumpro
4)f_probability
البته این را هم اضافه کنم که در واقع این یکی از دیبی گریدهای detail من میباشد که در یک فرم است.من فرم دیگری نیز طراحی کردم که آن هم نقش detail را ایفا میکند که شامل فیلدهای زیر میباشد:
1)تقاضا
2)ارقام تصادفی تقاضا
3)f_sumpro
4)f_probability
پس من 3 فرم دارم که داخل یکی master در دومی detail اولی و در سومین فرم detail دوم قرار دارد.
امیدوارم منظورم را واضح بیان کرده باشم.همچنان منتظر جواب شما دوستان میباشم و پیشاپیش از جواب های شما تشکر میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.