ورود

View Full Version : مبتدی: مشکل در الگوریتم

nobody.gu3st
دوشنبه 28 شهریور 1390, 11:11 صبح
سلام دوستان نمیدونم سوال تکراری هستش یا
من کلا دستورات و توابع و ... دلفی رو بلدم و راحت میتونم سورس رو آنالیز کنم ولی مثلا وقتی میگن یه برنامه بنویس نمیدونم از کجا شروع کنم و سراغ چی برم توی بخش اینترفیس مشکلی ندارم مهم استفاده از کدهاست

BORHAN TEC
دوشنبه 28 شهریور 1390, 12:19 عصر
من کلا دستورات و توابع و ... دلفی رو بلدم و راحت میتونم سورس رو آنالیز کنم ولی مثلا وقتی میگن یه برنامه بنویس نمیدونم از کجا شروع کنم و سراغ چی برم توی بخش اینترفیس مشکلی ندارم مهم استفاده از کدهاست
تمرین، تمرین، تمرین!!!
یک پروژه کوچک را برای خودتان مشخص کنید و سعی کنید که انجامش دهید. در طی انجام دادن این پروژه با مشکلاتی مواجه خواهید شد و در طی حل آن مشکلات تجربیات شما افزایش پیدا خواهد کرد و کم کم نوشتن برنامه ها برایتان آسان خواهد شد. :متفکر:

یوسف زالی
دوشنبه 28 شهریور 1390, 17:13 عصر
مهمترین مساله تجزیه اون هست.
مثلا برای اینکه برید آب بخورید اول باید پا شید - راه برید - لیوان را بردارید - در یخچال رو باز کنید - در لیوان آب بریزید ..
اگر به خوبی نتونید از پس این کار بر بیاید شرایط سخت میشه.
اون اوایل هم معمولا تازه کارا (از جمله خودم) نوشتن الگوریتم رو آماتوری می دونن و سعی می کنن در ذهنشون مساله رو حل کنن.
اما بعد ها به این نتیجه می رسید که نوشتن اونچه که می خواهید و تجزیه اون چقدر کار ها رو ساده می کنه.
نوشتن معمولا حواس رو بیشتر جمع می کنه.
حالا لازم نیست حتما فارسی بنویسید، کافیه طوری باشه که خودتون می فهمید. حتی شکل..