PDA

View Full Version : سوال: سوال از firebug

nasim.gh68
دوشنبه 28 شهریور 1390, 23:26 عصر
با سلام
از کجا بفهمم که کد اچ تی ام الی که تو فایرباگ نشون می ده مربوط به کدوم فایلمه که تغییراتم رو اعمال کنم؟
من با جوملا کار می کنم و می خوام یه بخشایی رو تغییر بدم!:متفکر:
تو فایر باگ می بینم تغییرات رو ولی می خوام تو فایل ذخیره کنم...

hamidre13
دوشنبه 28 شهریور 1390, 23:51 عصر
اگه میخوای تمپلت رو تغییر بدی باید بری توی پوشه تمپلت جوملا و این کارو انجام بدی، در ضمن از طریق خود محیط ویژوال جوملا هم می تونی این کارو انجام بدی!
از چه ورژنی جوملا استفاده میکنی؟

Saber Mogaddas
سه شنبه 29 شهریور 1390, 09:32 صبح
تو fireBug تغییراتی که اعمال می کنی به چشم می بینی ..fire bug جنیه نمایشی داره و با یه refresh به حالت قبلی بر میگرده .. شما تغییری که تو bug دادین رو می تونین با copy و paste تو برنامه اعمال کنید..موفق باشید..

AMIBCT
سه شنبه 29 شهریور 1390, 09:49 صبح
باید با سیستم جوملا آشنا باشید و بدونید که چه طوری خروجی رو ایجاد می‌کنه

nasim.gh68
سه شنبه 29 شهریور 1390, 15:27 عصر
از چه ورژنی جوملا استفاده میکنی؟جوملا 1.5

تو fireBug تغییراتی که اعمال می کنی به چشم می بینی ..fire bug جنیه نمایشی داره و با یه refresh به حالت قبلی بر میگرده .. شما تغییری که تو bug دادین رو می تونین با copy و paste تو برنامه اعمال کنید..موفق باشید.. اینو می دونم اما مشکلم همینجاست که تو کدوم فایل تغییرات رو بدم؟
یه سوال وقتی تو فایل english.php فارسی می نویسم شبیه کد نشون می ده! تو language فارسی رو کپی کردم ولی فایده نداره!

Saber Mogaddas
سه شنبه 29 شهریور 1390, 16:07 عصر
یه سوال وقتی تو فایل english.php فارسی می نویسم شبیه کد نشون می ده! تو language فارسی رو کپی کردم ولی فایده نداره!
من jquery css وطراحی وب کار میکنم..پیشنهاد می کنم به تالار php برید اونجا به جوابتون می رسید..