View Full Version : سوال: ASP.Net یا ASP.net MVC ؟
saeedgharedaghi
سه شنبه 29 شهریور 1390, 01:15 صبح
سلام یه همه ی دوستان برنامه نویس.
دوستان عزیز کمی تا قسمتی ابری ASP.Net کار کردم.
به نظر شما من برای حرفه ای شدن بهتره ASP.Net رو ادامه بدم یا برم سراغ ASP.Net MVC؟
از تمامی دوستان خواهشمندم تجربشونو در اختیار ما بزارن.
ممنون از همتون.
Saman Hashemi
سه شنبه 29 شهریور 1390, 07:54 صبح
شايد اين لينك (http://barnamenevis.org/showthread.php?290625-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-mvc)بتونه كمكت كنه...!
saeedgharedaghi
سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:17 عصر
ممنون از لطفت ولی من یه خرده گیجم .
موندم برم سراغ MVC یا همون ASP.Net رو بخونم تا حرفه ای شم.
Saman Hashemi
سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:23 عصر
به نظر من اول بايد خوب asp.net و مفاهيمش ياد بگيريد بعد بريد سراغ MVC...!
dontspeak
سه شنبه 29 شهریور 1390, 13:22 عصر
سلام به آقا سعید و یه سلام ویژه هم به سامان جان و بقیه دوستان
قبل از هر چیزی باید بگم که من هم mvc کار کردم و هم asp . می تونم با اطمینان کامل بگم که Mvc قوی تر از Asp خواهد شد . در حال حاظر یک چنین چیزی نیست و شما نمی تونید با mvc برنامه هایی رو که با asp میسازید رو پیاده کنید و یا بسختی می تونید پیاده کنید . مثلا همین session خودمون توی asp ، تازه توی mvc 3 وارد شده. یا مثلا ما اصلا چیزی به اسم رویداد نداریم و خیلی از جاها برای اینکه بخوایم اینو توی mvc جبران کنیم مجبوریم یه مرحله به کارهامون اضافه کنیم. ولی در کل مایکروسافت توی mvc روی اصول خیلی جالبی داره گام میزاره که در آینده می تونه قدرتمند تر از هر زبان (تکنولوژی) دیگه ای بشه. با mvc یکم طول زمان برنامه نویسیتون زیاد تر میشه ولی خوبیش اینه که دیگه سردرگم نمی شید و خیلی راحت تر در آینده می تونید با اون کار کنید. و یه نکته دیگه اینکه نیازی نیست که حتما asp رو فول باشید چون یه جورایی اصلا ربطی به هم ندارند. و مثلا ربطشون از 100% شاید 5-10 درصد باشه. چون اصلا اصول و نظام کاریش و خیلی از مبانیش کاملا متفاوت با asp هست. نظر من به عنوان کسی که با هردو آشنایی داره اینه که فعلا دست از mvc بردارید و برید دنبال asp چون کمبودهایی mvc داره که شاید توی mvc 4 یا mvc 5 برطرف بشه. و مطمئنا مایکروسافت این وسط بیکار نمیشینه.
موفق و پیروز باشید
saeedgharedaghi
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 13:05 عصر
آقای DontSpeak خیلی خیلی ازتون به خاطر راهنمایی جامعتون ممنونم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.