ورود

View Full Version : آیا ASP.net محیط مناسبی برای طراحی وب سایت است یا فقط برای کد نویسی مناسبه؟

NIUSHA_KH
سه شنبه 29 شهریور 1390, 01:16 صبح
سلام
یک سوال کاملا مبتدی
آیا ASP.net محیط مناسبی برای طراحی وب سایت هست با فقط محیط برنامه نویسی وب سایت است و برای اینکه وب سایت زیبایی داشته باشیم آیا باید از نرم افزار های طراحی وب سایت استفاده کنیم و بعد اونو بیاریم توASP.net و کد نویسی هاشو انجام بدیم ؟ آیا من درست فکر میکنم ؟ اگر من اشتباه میکنم منو راهنمایی بفرمایید. ممنونم

fakhravari
سه شنبه 29 شهریور 1390, 01:42 صبح
با سلام
خوب در asp شما می توانید از تک حتی div استفاده کنید.
برنامه نویسی قسمتی جدا از طراحی است.

TeacherMath
سه شنبه 29 شهریور 1390, 11:35 صبح
من با برنامه های دیگه مثل dream ,sharepoint , blind برای طراحی استفاده کردم .همه شون سر وته یه کرباسن. بستگی به طراح داره همه این نرم افزارها یه نوع امکانات داره شاید ویژوال استدیو نسبت به اونا امکانات بیشتری داشته باشه.

NIUSHA_KH
سه شنبه 29 شهریور 1390, 13:31 عصر
من با برنامه های دیگه مثل dream ,sharepoint , blind برای طراحی استفاده کردم .همه شون سر وته یه کرباسن. بستگی به طراح داره همه این نرم افزارها یه نوع امکانات داره شاید ویژوال استدیو نسبت به اونا امکانات بیشتری داشته باشه.

ممنون از پاسختون

میدونید مشکل من کجاست؟ اینکه آیا میتونم مثلا تو Microsoft office publisher وب سایت رو طراحی کنم و بفد ببرمش توASP.net و کد نویسی کنم؟ آیا اصلا این فکر خوبیه؟

dontspeak
سه شنبه 29 شهریور 1390, 13:55 عصر
خیالتون رو راحت کنم. اصلا مهم نیست کجا طراحی میکنید. فقط کافیه بتونید تگ های html رو داشته باشید بعد می تونید اون تگ ها رو به داخل فرمتون انتقال بدید و بعد فقط برنامه نویسی اونو انجام بدید. برای طراحی صفحاتتون هم نرم افزارهای زیادی وجود داره که می تونه کمکتون کنه. می تونید از این آدرس آموزش ساخت قالب رو دانلود کنید
http://www.learningweb.ir/showthread.php?72-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-css
موفق باشید

sh-eng
سه شنبه 29 شهریور 1390, 19:41 عصر
من قالبم رو با css توی همون محیط vs می زنم و عکس هام رو با فتوشاپ طراحی می کنم
css فک کنم از همشون راحت تره احتیاج به نرم افزار خاصی هم نداره فقط باید این زبان رو یاد بگیری که زیاد سخت هم نیست