PDA

View Full Version : سوال: کمک در فروش اینترنت در کافی شاپ

reza_khan2006
سه شنبه 29 شهریور 1390, 08:53 صبح
با سلام

ما یک کافی شاپ داریم. حالا می خواهیم در محیط کافی شاپ اینترنت وایرلس راه بیندازیم تا مشتریان با موبایل های خود از اینترنت استفاده کنند .ولی می خواهیم هزینه اینترنت ازشون بگیریم.خواهشا یکی به زبان ساده بگه که کلا چی کار کنیم و چه تجهیزاتی نیاز داریم .
خودم فکر کردم ...
1.به هرکس یه یوز و پسورد بدیم ولی نمی خواهم هزمان دو نفر از یک یوزر استفاده کنند.
2.تازه مثلا صبح به یکی یوزر دادم، طرف نتونه عصر بیاد از همون یوزر استفاده کنه البته می شه یوزر دستی اکسپایر کرد ولی اگه راهی باشه که یوزر خودکار اکسپایر بشه خیلی خوبه
3. شنیدم مودم های میکروتیک خیلی قدرتمند هستند ایا لازمه تهیه کنم
دوستان اگر نرم افزار خوبی سراغ دارند لطف کنند راهنمایی کنند

nima_8m
سه شنبه 29 شهریور 1390, 13:13 عصر
به نظر من اصل این قضیه ایراد داره الان تمام کافی شاپ ها واسه جلب مشتری اینترنت رایگان میدن اگه این کارو کنید من به عنوان یه مشتری دیده خوبی پیدا نمیکنم
اگه این کارو میخواید انجام بدید فکر یه پرینتر واسه چاپ و یه اسکنر و .. باشید
کلاً تغییر کاربری میشه
حالا اگه اصرار داری نرم افزارهای کنترل کافی نت زیاد هست اونم رایگان دانلود کن و بر اساس ساعت اتصال پولش و محاسبه کن
کلاً کار جالبی نیست این فقط نظر شخصیه منه ناراحت نشید

reza_khan2006
سه شنبه 29 شهریور 1390, 13:23 عصر
به نظر من اصل این قضیه ایراد داره الان تمام کافی شاپ ها واسه جلب مشتری اینترنت رایگان میدن اگه این کارو کنید من به عنوان یه مشتری دیده خوبی پیدا نمیکنم
اگه این کارو میخواید انجام بدید فکر یه پرینتر واسه چاپ و یه اسکنر و .. باشید
کلاً تغییر کاربری میشه
حالا اگه اصرار داری نرم افزارهای کنترل کافی نت زیاد هست اونم رایگان دانلود کن و بر اساس ساعت اتصال پولش و محاسبه کن
کلاً کار جالبی نیست این فقط نظر شخصیه منه ناراحت نشید

حرف شما کاملا درسته و منم قبول دارم. ولی صاحب اصلی کافی شاپ می خواهد و به منم گفته این کارا انجام بدهم.

nima_8m
سه شنبه 29 شهریور 1390, 14:48 عصر
خوب پس باید همین کار رو کنی یه نرم افزار کنترل کافی نت دانلود کنی مثله easy coffee

mhsaleh
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:18 عصر
تجهیزات میکروتیک برای این کار بسیار عالی هستند. این تجهیزات یک قابلیت دارند به نام Hot Spot با استفاده از آن هدف شما قابل اجراست. از امکانات آن این است که اولاً شما می توانید جهت اسفاده از اینترنت به افراد اکانت بدهید و آنها را بر اساس ترافیک و یا مدت زمان استفاده مدیریت نمایید دوماً می توانید اشتراک آزمایشی نیز بدهید و افراد رهگذر بدون نیاز به اکانت با سرعت و در بازه زمانی محدودتری از اینترنت شما استفاده نمایند.