View Full Version : سوال: نحوه آپلود پروژه سیلورلایت بر روی سرور
rain007
سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:01 عصر
با سلام
من اولین باره که با سیلورلایت پروژه ای نوشته ام و حالا نمیدونم چطور میتونم روی سرور آپلودش کنم.
مرسی از کمک هاتون
lvlasoud
سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:13 عصر
سلام...من خودم دقیق نمی دونم چه فایلهایی لازمه اا این کارو کردو و جواب داد...قبل از هر چیز پروژه ات رو Build kon تا داخل فولدر پروژه ات فولدر بیند(Bin) ایجاد بشه...بعد برو تو همین فولدر و برو به فولدر debug. حالا هرچی فایل اینجا می بینی رو باید اپلود کنی....من بیشتر این نمی دونم...اگه کسی بیشتر می دونه بگه تا منم یاد بگیرم...فعلا فک کنم همین کارتو راه بندازه
rain007
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 17:30 عصر
ممنون از راهنمایی تون
d_derakhshani
یک شنبه 03 مهر 1390, 20:49 عصر
روی پروژه web کلیک راست کنید و بزنید pulish. بعد از publish محتوای فولدر که publish رو تو اون ذخیره کردید رو web server(iis) قرار بدید. همین. محتوای پوشه debug هم لازم نیست. فقط یه پوشه ClientBin که فایل xap تون اونجا قرار داره و یک صفحه aspx که به فایل مربوطه reference کرده. که معمولا با TestPage.aspx تموم میشه هست که همیشه تو publish قرار داره. در صورت لزوم این صفحه رو rename کنید. اگر از iis 6 استفاده می کنید باید MIME Type مربوط XAP رو هم معرفی کنید. اگر مشکل دیگه بود حتما از تنظیمات IIS یا کلاینت تونه.
hellboy25
سه شنبه 10 آبان 1390, 17:15 عصر
دوستان بالاخره کسی متوجه شد چجوری میشه سیلور لایت رو روی سرور گذاشت؟
وقتی می خوای از WCF استفاده کنی دچار مشکل می شی!
اگر کسی این کارو انجام داده بگه تا من مشکلمو مطرح کنم !
یک دنیا ممنون!
sunn789
چهارشنبه 11 آبان 1390, 19:11 عصر
راستش من با همون سبک که دوستمون در بالا گفته آپلود کردم اما تا به حال به مشکل بر نخوردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.