PDA

View Full Version : وب اپلیکیشن و ویندوز اپلیکیشن در کنار هم!

awwex2007
سه شنبه 29 شهریور 1390, 17:46 عصر
سلام من میخوام سایتی با asp و sql server بسازم که ثبت اطلاعات و گزارش گیری داره دقیقا نسخه ویندوز اپلیکیشن همین رو هم مخیوام بسازم تا جایی که دسترسی به اینترنت نبود با اون کار کنند حالا میخوام ببینم برای اینکه بانک اطلاعاتی این دو رو با هم به روز رسانی کنم باید چیکار کنم بهتر از چه بانکهایی استفاده کنم؟؟؟

komeil64
سه شنبه 29 شهریور 1390, 17:52 عصر
اولا شما باید با asp.net بنویسی چون اینجا بخش asp.net هستش
ثانیا چند راه وجود داره البته به نظر من
1- یه سرور خودتون را اندازی کنید آدرس دیتابیس رو توی دو تا اپلیکشن بدید
2- یه سرور اختصاصی بگیرید کار بالا رو بکنید
3- ویندوز اپلیکیشنتون یه فایل خروجی بده مثلا sql یا xml از اطلاعاتی که توش وارد شده و توی سایت ایمپورت کنید و به دیتابیس وبتون اضافه بشه
4- از وب سرور استفاده کنید
راه های 1 - 2 - 4 احتیاج دارن که کاربر ویندوز زمان کار به اینترنت وصل باشه

awwex2007
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:01 عصر
منظورم من هم asp.net بود.
توی راه سوم اگر بخوام ویندوز رو هم با اطلاعات وب آپدیت از چه راهی میتونم استفاده کنم!
راهی هست که کاربر معمولی فقط با زدن دکمه بروز رسانی در سایت یا ویندوز این عملیات خروجی گیری و آپلودش تو دیتابیس سایت و همین روال برای ویندوز اپلیکیشن استفاده کنم و کاربر در گیر خروجی گرفتن و آپلودش به صورت دستی نشه!!؟
راستی ممنون که سریع پاسخ دادید!

komeil64
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:05 عصر
خب کاربرتون اگر همزمان موقع کار با ویندوز به نت وصله با وب سرویس راحت ترید دیگه خروجی نمی خواد
خروجی برای زمانیه که کاربر ویندوز به اینترنت وصل نیست

awwex2007
سه شنبه 29 شهریور 1390, 19:42 عصر
نه کاربر اگر به نت وصل بود که دیگه چرا ویندوز اپلیکیشن میساختم.!!
سوال ها ی بالا رو دوباره می پرسم:
توی راه سوم اگر بخوام ویندوز رو هم با اطلاعات وب آپدیت از چه راهی میتونم استفاده کنم!
راهی هست که کاربر معمولی فقط با زدن دکمه بروز رسانی در سایت یا ویندوز این عملیات خروجی گیری و آپلودش تو دیتابیس سایت و همین روال برای ویندوز اپلیکیشن استفاده کنم و کاربر در گیر خروجی گرفتن و آپلودش به صورت دستی نشه!!؟

اوبالیت به بو
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 00:22 صبح
سلام

اصلا این کار صحیح نیست.

شما باید حتما از یک دیتابایس استفاده کنید.
شما باید یک سرور برای خودتون داشته باشید و سایت رو روی سرور شخصی خودتون آپلود کنید + اون نرم افزار ویندوز App رو هم در این سرور راه اندازی کنید.

در غیر اینصورت دارید تو یه جاده بیخودی دور می زنید.