ورود

View Full Version : مبتدی: ذخیره متن در مکان مد نظر کاربر در هارد

mr-adler
سه شنبه 29 شهریور 1390, 18:10 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تازه شروع کردم . برنامه نویسی با وی بی رو عرض میکنم.:خجالت:
بنده به بازی بسیار ساده طراحی کردم . در قسمتی از بازی لازمه که از کاربر متنی گرفته بشه و در هارد ذخیره بشه(برای استفاده های بعدی) . اگه ممکنه کدهاشو برام بنویسید .
لازم به ذکر هست که خیلی دنبال این موضوع گشتم اما جوابم رو پیدا نکردم.
توضیحات تکمیلی:
اگه زحمتی نیست طریقه ایجاد یک فایل به وسیله ویبی را نیز توضیح بدید .
راستی نکته مهم رو فراموش کردم و اون باز خوانی دوباره اطلاعات ذخیره شده هستش .:متفکر:
هر کسی هر اطلاعاتی داره هر چند کم لطفا بگه.
ممنون میشم راهنماییم کنید:لبخندساده:

در ضمن دنبال یه دوست خوب میگردم که بتونم مسائل برنامه نویسیم رو باهاش در میون بزارم . اگه کسی میتونه بهم نامه بده:خجالت:

محسن واژدی
سه شنبه 29 شهریور 1390, 19:47 عصر
سلام علیکم
برای ذخیره و بازخوانی داده ها در یک فایل ابتدا بایستی مشخص کنید که فایل بایستی به چه صورت گشوده شود:
-دسترسی ترتیبی،
-دسترسی باینری،
-و تصادفی

کد زیر فایل را بصورت دسترسی ترتیبی گشوده و داده ای را به آن اضافه میکند:

Private Sub Command2_Click()
Open "c:\1.txt" For Output As #1

Write #1, "My Data"

Close #1
End Sub

, برای بازخوانی داده ها:

Dim ld$
Open "c:\1.txt" For Input As #1
Input #1, ld$
Close #1
End Sub

موفق باشید

mr-adler
سه شنبه 29 شهریور 1390, 20:13 عصر
ممنون اقا محسن کمک بزرگی به من کردید . شما هم موفق باشید دوست من:لبخندساده:
تونستم یه متن رو ذخیره کنم.
اما بازم چند تا سوال دارم::متفکر:
کدهایی رو که نوشتم میزارم:

Private Sub Command1_Click()
Open "d:/adler.txt" For Output As #1
Write #1, Text1.Text
Close #1
Beep
MsgBox "saved!"
Text1.Text = ""
End Sub

Dim ld$
Open "d:/adler.txt" For Input As #5
Input #5, ld$
Text2.Text = ld$
Close #5
End Sub

سوالات:
1.ld$ یعنی چی؟ چیکار میکنه ؟
2.مطلب شما کاملا درسته اما من میخوام کاربر بتونه چند متن جداگانه رو درون همون یک فایل تکست ذخیره کنه و هر وقت هر کدوم از اون متن ها رو خواست بتونه بیاره روی یه textbox
3.اگه ممکنه در مورد انواع گشوده شدن فایل که دسترسی ترتیبی و ... بیشتر توضیح بدید .

با تشکر

محسن واژدی
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 01:15 صبح
1.ld$ يعني چي؟ چيکار ميکنه ؟

سلام
متغير ld از نوع String تعريف شده است و داده بارگذاري شده از دفترچه متني را بارگذاري ميکند، ميتوانيم از نشانه $ نيز بجاي نوشتن صريح String براي اعلان آن استفاده کنيم،

2.مطلب شما کاملا درسته اما من ميخوام کاربر بتونه چند متن جداگانه رو درون همون يک فايل تکست ذخيره کنه و هر وقت هر کدوم از اون متن ها رو خواست بتونه بياره روي يه textbox

براي اين منظور براي آنکه بتوانيد داده اي را در يک رکورد ذخيره و سريع به آن دسترسي داشته باشيد بايد فايل را با دسترسي Random گشوده و داده ها را در آن نوشته و بارگذاري کنيد، برای استفاده از این نوع دسترسی نمونه های فراوانی در این انجمن و سایر وبسایت ها وجود دارد

3.اگه ممکنه در مورد انواع گشوده شدن فايل که دسترسي ترتيبي و ... بيشتر توضيح بديد .

- دستیابی ترتيبي: فايل در آن از نوع ترتیبی خوانده و نوشته ميشود، که براي خواندن داده مورد نظر هم بايستي داده هاي فايل را بصورت خط به خط و ترتیبی از اول تا انتها بخوانيد، اين در فايل هاي کمک حجم مشکلي ایجاد نمیکند اما مشکل همزمان با افزايش حجم فايل بوجود مي آيد يعني افزايش زمان در خواندن داده هاي فايل، برای نوشتن در این نوع از دستور Write یا Print و برای خواندن از Input یا Line Input استفاده میشود

-دستیابی Binary: در این نوع یک فایل را بصورت باینری باز میکند که میتوان بر روی بایت های مختلف فایل نوشته یا آنها را بخوانیم، در این نوع برای خواندن فایل از دستور Get و برای نوشتن روی فایل از دستور Put استفاده میکنیم

-دستیابی مستقیم یا Random: در اين نوع دسترسي میتوانیم هرجای فایل را خوانده یا بنویسیم، خواندن و نوشتن در این نوع دستیابی نیز همانند دستیابی باینری توسط دو دستور Get و Put انجام میشود

دستورات Write,Print,Input,... خود توضیحات و نکات مفصّل مربوط به خود را دارند که میتوانید اطلاعات کامل و جامع این دستورات را در انجمن و جستجوی سایت ها بیابید
در کل خواندن فایل یک مقوله بسیار بزرگ است و توضیحات فوق در این باب اصلا" کافی نیست

موفق باشید

mr-adler
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 01:58 صبح
تا همین جا هم عالی بود و هم جامع .
باز هم ممنونم :خجالت:. به پاسخ سوالم رسیدم.
چون نمیخوام این پستم اسپم حساب بشه تصویر برنامه رو هم میزارم:لبخند:
http://www.pic.iran-forum.ir/images/v60k1huzsogr8fdbe7kz.jpg