View Full Version : گفتگو: یه پروژه ی متن باز خودمونی
spiderman200700
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 00:02 صبح
سلام به همه.
من یه برنامه نوشتم که سعی کردم داخلش از خیلی از مباحث J2SE استفاده کنم.
این پروژه یه ساعت دیجیتاله که تاریخ شمسی روز رو هم نشون میده و دارای دو برنامه جانبی هم هست که یکی از این برنامه ها یه دفتر چه تلفنه و اون یکی یه دفتر چه یادداشته.
بانک این برنامه هم h2 هست.
اگه از نظر خودم میزان حرفه ای بودن این پروژه رو بخوام بگم،میگم یه پروژه ی آماتوره،ولی جای پیشرفت زیادی داره.
قصد من اینه که اگه دوستان این تالار هم موافق و مشتاق باشن، Source این پروژه رو داخل این تایپک آپلود کنم تا هر کس از دوستان با سلیقه و تجربه ی خودش این برنامه رو هر چقدر که در توانش هست تکمیل ترش کنه و هر سه روز یکبار برنامه رو هر چقدر که تکمیل کرده بود،در این تایپک قرار بده.
هر کس موافق این کار هست،لطفا اینجا موافقتشو اعلام کنه.(اگه دوست داشتید دلیل موافقتتون هم بگید).
اگه تعداد دوستانی که موافق انجام این کار هستن نسبتا زیاد باشه،Source برنامه رو آپلود میکنم.
منتظر جواباتون میمونم. :لبخندساده:
L u k e
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 10:04 صبح
من که اگه وقت کنم بهتون کمک می کنم
ولی موضوع پروژه یکم پیش پا افتادس ...
saban56
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 10:22 صبح
به نظر من هم موضوع پروژه کمی کاربردی تر باشه بهتره و افراد بیشتری حاضر می شن شرکت کنن.
unknown.unforgiven
شنبه 02 مهر 1390, 09:53 صبح
سلام
به نظر من اگه از همین چیزای ساده کوچیک شروع کنید بهتره. البته تو یه تاپیک جدید که عنوانش بهش بیاد. بعدش هم همین جور پروژه های بهتر و کاربردی تر که دوستان تازه کار هم بتونن به صورت عملی برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرن
omidbizdotcom
شنبه 02 مهر 1390, 14:38 عصر
.....
قصد من اینه که اگه دوستان این تالار هم موافق و مشتاق باشن، Source این پروژه رو داخل این تایپک آپلود کنم تا هر کس از دوستان با سلیقه و تجربه ی خودش این برنامه رو هر چقدر که در توانش هست تکمیل ترش کنه و هر سه روز یکبار برنامه رو هر چقدر که تکمیل کرده بود،در این تایپک قرار بده.
هر کس موافق این کار هست،لطفا اینجا موافقتشو اعلام کنه.(اگه دوست داشتید دلیل موافقتتون هم بگید).
اگه تعداد دوستانی که موافق انجام این کار هستن نسبتا زیاد باشه،Source برنامه رو آپلود میکنم.
منتظر جواباتون میمونم. :لبخندساده:
همونطور که خودتم گفتی اینجا اسمش تالار ه و معمولا بهتره که سورس ها رو بر روی یک source host بذاری تا چند نفر به راحتی بتونن کار کنن چند تا از سورس هاست های خوب :
https://github.com/
http://sourceforge.net/
موفق باشی
spiderman200700
شنبه 02 مهر 1390, 16:51 عصر
همونطور که خودتم گفتی اینجا اسمش تالار ه و معمولا بهتره که سورس ها رو بر روی یک source host بذاری تا چند نفر به راحتی بتونن کار کنن چند تا از سورس هاست های خوب :
https://github.com/
http://sourceforge.net/
موفق باشی
نظر شما بسیار خوبه.
ولی به نظر من اگه همینجا بذاریمش بهتره.چون اینجوری بچه ها میتونن تو یه محیط کاملا فارسی با هم ارتباط داشته باشن و در مورد کاراشون به هم توضیح بدن.
امیدوارم بقیه هم با نطر من موافق باشن.
بچه ها لطفا نظرتونو بگید.موافقید که سورس پروژه اینجا آپلود بشه و بقیه ی بچه ها هم بعد از دانلود و تکمیل کردنش،همینجا بذارنش؟
spiderman200700
شنبه 02 مهر 1390, 17:17 عصر
من که اگه وقت کنم بهتون کمک می کنم
ولی موضوع پروژه یکم پیش پا افتادس ...
به نظر من هم موضوع پروژه کمی کاربردی تر باشه بهتره و افراد بیشتری حاضر می شن شرکت کنن.
درسته. پروژه در حد آماتوره، ولی چون توی این تالار تا حالا همچین کاری انجام نشده(البته تا اونجا که من میدونم)،برای شروع بد نیست.
خوبی های این کار اینه که:
1-همکاری در متن بازنویسی رواج پیدا میکنه و بچه ها این همکاری رو یاد میگیرن و برای انجام فعالیت توی تیم های واقعی یه پیش زمینه ای پیدا میکنن .
2-ممکنه بچه های تالار که خیلی فعالیتشون کم شده یه کم ترغیب به فعالیت بشن و حتی از تالار ها و سایت های دیگه برای فعالیت بیان به این تالار.
3- کمک خیلی بزرگیه که افراد مبتدی مثل من نقصاشون برطرف بشه و به سمت حرفه ای شدن پیش برن.
4-افراد حرفه ای هم میتونن پروژه رو به صورت حرفه ای تکمیل کنن.
اگه توی حرفام نکات اشتباهی وجود داره لطفا بگید که فکرمو اصلاح کنم.
spiderman200700
شنبه 02 مهر 1390, 17:20 عصر
سلام
به نظر من اگه از همین چیزای ساده کوچیک شروع کنید بهتره. البته تو یه تاپیک جدید که عنوانش بهش بیاد. بعدش هم همین جور پروژه های بهتر و کاربردی تر که دوستان تازه کار هم بتونن به صورت عملی برنامه نویسی جاوا رو یاد بگیرن
درسته.
با اینکه توی یه تاپیک جدید با یه عنوان خوب این کار انجام بشه، کاملا موافقم.:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.