ورود

View Full Version : سوال: در ساختن یک فایل mdf در پروزه ام مشکل دارم

F.S.A.88
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 00:40 صبح
با عرض سلام.
من میخواهم که یک فایل دیتا بیس با پسوند mdf به پروزه خود اضافه کنم اما با خطا مواجه میشوم.
در برقراری ارتباط با sqlserver مشکل دارد.
پیغام : مطمئن شوید که instancename درست هست ؟
شما میدونید علت آن چیه؟:لبخندساده:

hjran abdpor
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 01:00 صبح
با سلام.
از کدوم ورژن اسکیوال استفاده میکند ؟ SQLEXPREES یا SQLServer

F.S.A.88
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 21:26 عصر
سلام.
از SQLEXPREES استفاده می کند.

F.S.A.88
جمعه 01 مهر 1390, 01:45 صبح
یعنی ربطی به این داره و من اگه sql نصب کنم درست میشه؟

fakhravari
جمعه 01 مهر 1390, 02:14 صبح
100% .

F.S.A.88
جمعه 01 مهر 1390, 10:45 صبح
پس این sqlexpress به چه دردی می خوره؟:متفکر:

fakhravari
جمعه 01 مهر 1390, 11:23 صبح
یعنی با .\sqlexpress
جداول میتونی ببینی
اگه میتونی مشکل از جای دیگری

atarodi
جمعه 01 مهر 1390, 16:56 عصر
دوست من کاش عنوان خطا رو ذکر می کردی. اگر با خطای Failed to generate..... روبرو هستی که خیلی پیچیده است. اگر این است این کار رو بکن. اول برو روی Computer=my computer راست کلیک کن و گزینه manage رو انتخاب کن بعد وارد services شو و ببین که Sql Server Express در حال اجرا باشه. اگر نباشه باید گزینه ریستارت رو با راست کلیک انتخاب و اجرا کنی. اگر هم بود روی اون راست کلیک کن و گزینهproperties رو انتخاب کن و برو در منوLog on و گزینه اولی رو که local system acount را انتخاب کن (در صورتی که غیر از این است) و ok و بعدش هم Sql Express رو ریستارت کن. اگر سیستم رو ریستارت کنی که مطمئنتر است. این فقط یک راه برای حل این مشکل است. چون خیلی پیچیده است و به تعداد و بسته به علت راه حلهای دیگری وجود دارد.

محمد متاله
جمعه 01 مهر 1390, 21:36 عصر
با سلام.
از کدوم ورژن اسکیوال استفاده میکند ؟ SQLEXPREES یا SQLServer

راه حل ساده برای ساخت دیتا بیس از نوع Express استفاده از دکمه ASP.NET Configuration می باشد این دکمه در بالای پنجره solution پروژه تان قرار دارد شبیه یک دکمه کروی شکل سبز رنگ
پس از اینکه این دکمه را زدید مرور گر باز می شود و با مکثی تقریبا طولانی که دلیل هم دارد دیتا بیسی برایتان می سازد و در پوشه Bin قرار می دهد
و دلیل سرعت کم بارگزاری در اول کار این است که برنامه aspnet_regsql کل Table ها و View ها و Stored Procedure ها را برای اینکه از کنترل های درون تب login کار کنند می سازد سپس شما می بایست جداولتان را در این فایل ساخته شده بسازید. همچنین می توانید به راحتی از کنترل های موجود در تب login برای کنترل ورود و خروج کاربرانتان هم بدون کدنویسی استفاده کنید

توجه داشته باشید که این روش یک DB از نوع Express در اختیارتان قرار می دهد برای اینکه DB از نوع Standard بسازید می بایست برنامه ای که ذکر کردم را از طریق Command Prompt از مسیر خودش صدا بزنید تا در دیتا بیس Standard SQL پایگاه داده تان را بسازد.

F.S.A.88
یک شنبه 03 مهر 1390, 22:05 عصر
دوست من کاش عنوان خطا رو ذکر می کردی. اگر با خطای Failed to generate..... روبرو هستی که خیلی پیچیده است. اگر این است این کار رو بکن. اول برو روی Computer=my computer راست کلیک کن و گزینه manage رو انتخاب کن بعد وارد services شو و ببین که Sql Server Express در حال اجرا باشه. اگر نباشه باید گزینه ریستارت رو با راست کلیک انتخاب و اجرا کنی. اگر هم بود روی اون راست کلیک کن و گزینهproperties رو انتخاب کن و برو در منوLog on و گزینه اولی رو که local system acount را انتخاب کن (در صورتی که غیر از این است) و ok و بعدش هم Sql Express رو ریستارت کن. اگر سیستم رو ریستارت کنی که مطمئنتر است. این فقط یک راه برای حل این مشکل است. چون خیلی پیچیده است و به تعداد و بسته به علت راه حلهای دیگری وجود دارد.

server در sql ، خاموشه و روشن نمیشه. start نمیشه.
به نظرم میرسه نصبش مشکل پیدا کرده، این طور نیست؟

atarodi
یک شنبه 03 مهر 1390, 22:29 عصر
آره اگر در حال اجرا نیست و قابل ریستارت شدن نیست باید یک بار دیگه نصبش کنی.

F.S.A.88
یک شنبه 03 مهر 1390, 22:51 عصر
ممنون از راهنماییتون.

F.S.A.88
سه شنبه 05 مهر 1390, 16:32 عصر
75865یک بار دیگه نصب کردم اما مشکلم حل نشد.

75864

atarodi
سه شنبه 05 مهر 1390, 17:53 عصر
تنها راهی که دارید این است توی گوگل سرچ نمایید. این خطایی که برای شما اعلام شده زمانی که من هم sql Server را در قسمت services غیر فعال می کنم یا اجرای آن را متوقف می کنم در هنگام اتصال به دیتابیس دارم به استثنای قسمت داخل پرانتز که از شما شماره خطا 26 و از من 40 اعلام می شود.
بعنوان آخرین راه حل که به ذهنم می رسد، برو تو Start>All programs>Microsoft sql server 2008>Configuration Tools>SQL Server Configuration Manager و روی آن کیلک کن تا اجرا شود.
و بعد از آن روی SQL Server Network Configuration>Protocols for SQLEXPRESS کلیک کن.
بعد از آن در پنجره روبرو که باز می شود باید shared Memory, Named Pipes, TCP/IP همه در حالت Enable قرار داشته باشند و در صورتی که غیر از این است با راست کلیک روی آن و انتخاب گزینه فعال سازی آنها را فعال نمایید. و در آخر هم Sql Express را ریستارت نمایید. و دوباره چک کنید. اگر حل نشد باید قسمت داخل پرانتز خطا را توی گوگل سرچ نمایید. یا اساتید راه حل بهتری راهنمایی کنند.