ورود

View Full Version : ثبت نام در گوگل پلاس عمومی شد

iradata
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 10:11 صبح
گوگل پلاس نسل جدیدی از شبکه های اجتماعی معرفی شده توسط غول اینترنتی دنیا، گوگل می باشد. این شبکه اجتماعی چندی پیش ارائه شد و به همراه آن اپلیکیشن های موبایلی گوگل پلاس برای اندروید و iOS ارائه شدند. همچنین این شبکه اجتماعی قابلیت Huddles برای پیام رسانی و قرار های گروهی و Hangouts برای چت های گروهی تصویری و استریم ویدئو می باشد. همچنین ویژگی “حلقه ها” از خصوصیت های برتر این شبکه اجتماعی می باشد.

از روز ارائه تا کنون امکانات زیادی به گوگل پلاس اضافه شده است و بهینه سازی هایی در آن صورت گرفته است. همچنین قابلیت بازی در آن نیز اضافه شده است. مجله عصر جوان نیز مطالبی درباره گوگل پلاس، ترفند ها و آموزش ها نوشته است.

اگر اخبار گوگل پلاس را دنبال کرده باشید، می دانید که ثبت نام در آن تنها از طریق دعوتنامه دوستان و سن بالای ۱۸ سال امکان پذیر بود. اما از حالا ثبت نام برای عموم باز شده و از همین الان می توانید در گوگل پلاس بدون نیاز به دعوتنامه ثبت نام کنید!

گوگل پلاس با اینکه در ماه اول به صورت دعوتنامه ای ارائه می شد، حدود ۲۰ میلیون کاربر را به خود دید که رکورد شگفت انگیزی در سرعت ثبت نام در یک شبکه اجتماعی در کل تاریخ اینترنت بود. اما کمی بعد از آن رفته رفته از میزان دقایقی که کاربران در آن صرف می کنند کم شد. اما باید دید چه می شود و آیا با عمومی شدن ثبت نام، موفقیت بزرگی را خواهد داشت یا خیر. البته بر همگان واضح و مبرهن است برای رقابت با شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک، می بایست امکانات بسیار بیشتر و محیط کاربر پسند تری ایجاد شود.

iradata
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 10:12 صبح
یه سوال گوگل پلاس چه طوری می تونه از طریق اینترنت موقعیت دقیق من روو روی نقشه نشون بده ؟

Behrouz_Rad
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 16:30 عصر
اگر از Firefox استفاده می کنی، با عرض ارادت به Firefox باید عرض کنم که به طور پیش فرض قابلیت Geo Location در FF فعاله.
about:config >>> geo.enabled is true

iradata
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 17:38 عصر
نه من از کروم استفاده میکنم ولی بدون جی چی اس چه طور میتونه که موقعیت دقیقه من رووو بگه ؟

FastCode
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 20:23 عصر
IP و موقعیت با BTX

vcldeveloper
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 22:41 عصر
اگر از Firefox استفاده می کنی، با عرض ارادت به Firefox باید عرض کنم که به طور پیش فرض قابلیت Geo Location در FF فعاله.
about:config >>> geo.enabled is true
البته فایرفاکس قبل از ارسال اطلاعات جغرافیایی کاربر، از کاربر درباره ارسال آنها سوال میکنه، و فعال بودن اون گزینه به معنای ارسال خودکار اطلاعات جغرافیایی به سایت درخواست کننده نیست.

Behrouz_Rad
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 09:11 صبح
البته فایرفاکس قبل از ارسال اطلاعات جغرافیایی کاربر، از کاربر درباره ارسال آنها سوال میکنه، و فعال بودن اون گزینه به معنای ارسال خودکار اطلاعات جغرافیایی به سایت درخواست کننده نیست.

http://www.dotnettips.info/2011/04/sfdown.html و لینک های مربوطه در کامنت ها.

vcldeveloper
جمعه 01 مهر 1390, 13:00 عصر
http://www.dotnettips.info/2011/04/sfdown.html و لینک های مربوطه در کامنت ها.
بررسی داده های ارسالی و دریافتی فایرفاکس با استفاده از یک اسنیفر در حالت فعال بودن یا نبودن گزینه geo:enabled چیز خاصی نشون نمیده، و در هر دو حالت، داده های ارسالی به سرور SourceForge یک چیز هست. اما دو نکته وجود داره، اول اینکه گفته شده Google Location Services یک Client ID تصادفی برای هر کاربر تولید میکنه، و این رو به صورت یک Cookie با عمر 2 هفته روی مرورگر کاربر ثبت میکنه؛ این یعنی Google Location Service میتونه از روی Client ID ذخیره شده به صورت کوکی، کاربر رو track کنه، و با یک تحلیل ساده متوجه بشه که این کاربر داره از IP جعلی استفاده میکنه. این نباید ارتباطی با فایرفاکس داشته باشه. احتمالا بشه کوکی هایی که از سرورهای مخصوص این سرویس ارسال میشند رو بلاک کرد، تا Client-ID ثبت نشه. اگر نه، با حذف کوکی های Cache شده در مرورگر میشه اون Client-ID رو ریست کرد.
نکته دوم هم اینکه خودِ سایت SourceForge اطلاعات مربوط به Time zone کاربر رو از مرورگر دریافت کرده و به صورت کوکی در مرورگر ذخیره میکنه. با استفاده از Time zone میشه حداقل کشور کاربر را تعیین کرد.

در هر حال من موردی که با وجود فعال بودن گزینه geo:enabled موجب نشت اطلاعات جغرافیایی کاربر بشه، ندیدم، و هر چی که بود، با وجود فعال بودن یا نبودن اون گزینه، کار خودش را انجام میداد.